Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Νεκτάριος Χατζησεβαστός

11
13055

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Νεκτάριος Χατζησεβαστός

 

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, από το Πυλί, τον Νεκτάριο Χατζησεβαστό, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του χωριού του και επιθυμεί να συμβάλλει στις τοπικές υποθέσεις, με την όρεξη και το μεράκι που διαθέτει, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Νεκτάριος Χατζησεβαστός, δήλωσε χαρακτηριστικά, «…αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές, γιατί έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους και το νησί μας.

Έχουν γίνει αρκετά αυτά τα χρόνια αλλά σίγουρα δεν έχουν αντιμετωπιστεί όλα τα προβλήματα. Στη νέα δημοτική περίοδο έχουμε να κάνουμε πολλά για τα χωριά μας και τους συμπατριώτες μας.

Έχω μάθει από μικρός να αγωνίζομαι, για αυτό και ενώνω τις δυνάμεις μου με την μεγάλη οικογένεια της «Ισχυρή Κως». Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί και θα τα καταφέρουμε».

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλυτερο παιδι απο τον νεκταρι στο πυλι δυσκολα βρισκεις.Διαλύουν μια και καλή τενεκεδες

  2. Από την μία φώναζαν στην φωτιά και έλεγαν διάφορα, όπως δεν θα έρθουν οι εκλογές και από την άλλη μπαίνουν υποψήφιοι….

  3. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΒΡΕΤΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ 150 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΝΙΚΙΤΑΡΑ ΑΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!!!!! ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΥΛΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

  4. φίλεεσύ ήσουνα φίλε μου που ήθελες να ασχοληθείς με τους πολιτικούς και τώρα σε χρησιμοποιούναι.Λυπαμε πολύ…………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ