Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Μιχάλης Φουρτούνης

29
14494

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Μιχάλης Φουρτούνης

 

Τον Μιχάλη Φουρτούνη, με σπουδές ως στέλεχος επιχειρήσεων & marketing, ο οποίος διετέλεσε επί 20ετία Διευθυντής στο Κατάστημα Κεφάλου της Εθνικής Τράπεζας, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Μιχάλης Φουρτούνης, μιλώντας για την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές δήλωσε χαρακτηριστικά, «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου μας Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» και να ενώσουμε δυνάμεις για την πρόοδο του τόπου μας.

Η εμπειρία από την ενασχόληση μου με τον αθλητισμό, μου έχει δείξει ότι όταν αγωνιζόμαστε συλλογικά για κοινό σκοπό μπορούμε να νικήσουμε προβλήματα και καταστάσεις που δεν αρμόζουν στον τόπο μας.

Ο Θεοδόσης αποτελεί εγγύηση της συλλογικής προσπάθειάς μας.

Η κοινωνία μας διαθέτει πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό, έχει προβλήματα αλλά και τη θέληση να αγωνιστεί για λύσεις. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καποιοι συγχωριανοι μου κράζανε τον Νικηταρά ότι δεν βρίσκει υποψηφιους στην κεφαλο.Τωρα βλέπω ότι είναι περισσότεροι της ισχυρής κως στην κέφαλο.Είναι αλήθεια ότι ο κυριτσης στην κεφαλο εχασε πολυ.

      • ΖΗΤΩ Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    • Μάλλον από τα έργα που έκανε ο Νικηταράς στη Κέφαλο και το ενδιαφέρον που έδειξε για το χωριό.Ακόμα και τους υποψήφιους στη πόλη τους συναντά και βγάζει φωτογραφίες.

  2. ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΟΣ ΜΙΚΗΤΑΡΑ.ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    • ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ΄ΞΥΠΝΑ ΑΓΑΘΗ ΜΙΡΑΝΤΑ ΨΙΨΙΝΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑΤΖΟΥ.

  3. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Κεφάλου είναι η ανυπαρξία σχεδίου πόλεως πάνω από 50 χρόνια.Με την επερχόμενη κατάργηση της εκτός σχεδίου δόμησης, η Κέφαλος θα μείνει στάσιμη και θα οδηγηθεί σε μαρασμό.Καλό θα ήταν, όσοι κεφαλιανοί θα λάβουν μέρος ως υποψήφιοι σύμβουλοι στις επερχόμενες εκλογές να γνωρίζουν το πρόβλημα και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την επίλυσή του.

  4. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ.
    ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ.

    • Αμα εσυ εισαι κεφαλιανος,εγω ειμαι απο την ζιμπαμπουε.Παρτο χαπαρι χαζε,η κέφαλος γυρισε με Νικηταρά.Τον δικό σου δεν τον θέλει κανείς.Ακομα και οι δικοί του.

  5. Αυτό που γίνεται με ξεπερνά. Αποχή από κάθε τι καινούργιο έχει να γίνει στο χωριό της Κεφαλου κ από τον προηγούμενο Δήμο κ από τον τωρινό . Κανένα έργο μόνο εγκαταλείψει κ αντί με το που έρχονται να τους διώχνουμε εμεις σαν τα πρόβατα πάμε μαζί τους για να τους μαζέψουμε και ψηφους αδιανόητο. Οι δρόμοι μέσα στις λακκούβες τα φώτα στους δρόμους ανύπαρκτα έλα Χριστέ κ Παναγία κ αυτοί που κατεβαίνουν κ από τις δύο παράταξης λέμε οι ποιο πολύ έχουν τελειώσει και κάτι ξέρουν 5 γράμματα παραπάνω που θα έλεγε κ η γιαγιά μου. Το άλλο το καλό είναι που βγαίνουν αρκετοί υποψήφιοι από τη Κεφαλο κ ούτε αυτοί κάνουν κάτι κ απετουν κάτι για το χωριό. ΛΙΓΗ ΕΥΕΘΥΣΙΑ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ