Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Κατερίνα Καλλερέ

11
7463

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Κατερίνα Καλλερέ

 

Την Κατερίνα Καλλερέ, μια νέα συνδημότισσά μας, που νοιάζεται για το μέλλον και την προοπτική του τόπου μας, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

 

Η Κατερίνα Καλλερέ, δήλωσε χαρακτηριστικά, «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» γιατί εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλλει, να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα του νησιού μας και να δώσουμε προοπτική στον τόπο μας.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς έδειξε εμπιστοσύνη στους νέους ανθρώπους, και αυτή η προσπάθεια πρέπει να έχει συνέχεια. Οι νέες γενιές του νησιού μας, αποδεικνύουν ότι μπορούν να πάρουν τη σκυτάλη και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τον τόπο μας, για να βελτιώσουμε τις συνθήκες της ζωής μας.

Σε αυτή την προσπάθεια ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου, μαζί με τη μεγάλη οικογένεια της παράταξης «Ισχυρή Κως».

Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερο μέλλον και θα το πετύχουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ρε σεις με τόσους ψηφοφόρους που μας φορτώνετε καθημερινά δεν χρειάζεστε κάλπες,αφού δεν θα μείνουν και ψηφοφόροι.Μετρηστε απλά τους ακόλουθους σας.

  2. Το διχρωμο Κ τι δηλωνει; Κάστα; Κόλυβα; Καρύδια; Κουτσομποληδες; Καρχαριας; Κοψοχρονιά; Κλάμα; Κλαψούρισμα; Κοκοβιός; Κολιός; Κουλουβάχατα; ΚουΚλουξΚλαν; Κακαβιά; Καράβι; Καρδίτσα; Καβάλα; Καλαμαριά; Όχι, γίποτα απο όλα αυτά και από πολλά άλλα. Το μόνο που δηλώνει είναι Κοψιμιός! Και μάλιστα από δύο χρ ώματα-κόμματα. Το πράσινο δηλώνει κοψιμιός από το ΠΑΣΟΚ, ναι υπήρξε και αυτό. Το κόκκινο κοψιμιός από τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Ομως, κοψιμιε, όλα τα ποδιαλεούδια μαζευεις. Καμμια νεα υποψηφιοτητα; Τιποτα; Ζορια,ε; Τελειωσαν τα ταξιματα; Τελειωσαν οι μονιμοποιησεις; Τελειωσαν οι υποσχεσεις για προσληψη σε ξενοδοχεια; Κακομοιρε, σε βλεπω παλι να κοφτεις! Έκατσε ομως το «κοψιμιος», ε, κοψιμιε;

  3. αχ βρε Κατερινάκι αχ βρε Κατερινάκι πάλι Μ αυτόν …. αυτός είναι που δεν έκανε τίποτα για το χωριό σου αυτός είναι που μας πέταξε τα λεντ στης παλιές κολώνες με χρόνια το πρόβλημα να είναι από κάτω για ν μας δείξη έργο το παιδί σου στον παιδικό σταθμό ήταν μέσα στην αίθουσα που έμπαζαν νερά κ μύριζε μούχλα για πιο λόγο πηγές αντάμα του ….???

  4. ντροπη σας να τάζετε και να εκβιαζεται κόσμο να κατεβει μαζι σας !!!Κατερινα έπαθες σοκ με τοσα έργα στο χωριό σου και είπες να βοηθήσεις ;;;;μηδέν έργα στην Κεφαλο αλλα ουτε και τα βασικά άντε λίγο εμεινε να παύε σπίτια σας μπας και δουμε λίγο φως που ουτε φώτα δεν εχουμε ..ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ

  5. ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΑΘΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ. Α ΒΡΕ ΚΑΡΑΦΛΟΜΑΖΕΜΑ,ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕ,ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΛΑΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ 3 ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤΑΣ.🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉

  6. το δίχρωμο Κ είναι από τα αρχικά της Κατερίνας… Κατερίνα Καλερε, είναι που στις επόμενες εκλογές θα ηγηθεί του σχηματισμού και θα κατέβει για δήμαρχος!!! Τόση ενέργεια αυτό το κορίτσι!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ