Μαριάνθη Μωραΐτη: Με τον Γιώργο Κυρίτση, με γνώση και εμπειρία για την Κω που αγαπάμε

22
18061

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΩΡΑΪΤΗ:“ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ.”

Μια νέα υποψήφια, η Μαριάνθη Μωραΐτη ενώνει τις δυνάμεις της με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ και τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω του μέλλοντος.

Η Μαριάνθη γεννήθηκε στην Ρόδο, μεγάλωσε στο νησί της Κω και συγκεκριμένα στο Ζιπάρι του Δήμου Δικαίου μέχρι την εφηβεία της.

 

Αποφοίτησε το 2005 ως Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός από το ΑΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ και ως το 2015 συνεργάστηκε με κατασκευαστικές εταιρίες σε Ρόδο, Κω,  Πάτρα,  στον τομέα ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων κτιρίων και οδικών δικτύων.

 

Το 2015 επέστρεψε στον τόπο που μεγάλωσε και δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 

Από μικρή ηλικία ασχολείται με τον αθλητισμό και τα τελευταία 15 χρόνια την κέρδισε το άθλημα της τοξοβολίας, έχοντας διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη 5 ετών.

Ζώντας στο νησί με την οικογένεια της και συγκεκριμένα στο Δήμο Δικαίου είναι έτοιμη να βοηθήσει και να δώσει λύσεις με την εμπειρία και τις γνώσεις της.

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΩΡΑΪΤΗ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο.Καταντησες να απομακρύνεις δικούς ψηφοφόρους με αυτά που βλεπουν.

    • Γεμίσαμε σωτήρες, αλλά προκοπή δεν βλέπουμε.
      Ρε παιδιά ας μας πει κάποιος.
      Που ήταν κρυμμένοι όλοι αυτοί και τόσο καιρό υποφέρουμε με τους παλιούς που ήταν ανίκανοι?
      Και με τέτοιον αρχηγο- πρόεδρο – τσαμπούκι – αλλά κι’αλλα…
      … τώρα θα κοιμάμαι ήσυχος.

  2. Μια του κλεφτή,δυο του κλεφτη.Αυτο που κανεις εχει παραγινει…..Αλα πρόσεχε να μην φύγουν και αυτοί,όπως οι αντι οι πρώην.

  3. Τουλάχιστον, στους υποψήφιους του Κυρίτση υπάρχει υπόβαθρο και επίπεδο!!! Του Θεοδόση είναι τελείως επίπεδοι!! Είναι ολοφάνερο ότι ο Θεοδόσης δεν κατεβάζει υποψήφιους με βάση την ικανότητα προσφοράς στο νησί αλλά με τον αριθμό προσφερόμενων οικογενειακών ψήφων!!!

    • Ποιος δεν έχει πρώτη προτεραιότητα τα σόγια?
      Νυχτομένος ή εν γνώσει ψευδόμενος?Μισθομενος παραπληροφοριοδότης?

  4. Μπράβο Μαριάνθη μου,πάμε γερά κοπελάρα μου.Σε ξέρω από μωρό παιδί και μάλιστα έχουμε μεγαλώσει μαζί στο Ζηπαρι, στην ίδια γειτονιά. Μπράβο στον Δήμαρχο της καρδιάς μας που επιλέγει τόσο αξιόλογους ανθρώπους και ειδικά την Μαριάνθη μας που προέρχεται από μια εξαιρετική οικογένεια.

      • Ρε Μαρία πήγαινε να κάνεις καμία άλλη δουλειά που μας την βγαίνεις κιόλας, άντε να δούμε! Ο καθένας έχει δικαίωμα να ψηφίσει όποιον γουστάρει, τι δεν καταλαβαίνεις?Σιγά άμα βγει κακομοίρα μου ο Κοψιμιος σου μην σε βάλει να κάθεσαι σε χρυσή πολυθρόνα! Εκτός κι αν σε έχει ήδη βολέψει κάπου γι αυτό κάθεσαι και γράφεις ότι σου κ……!!!

  5. Μα λίγα λόγια όταν ο Κυριτσης δημοσιεύει υποψήφιο τα σχόλια πέφτουν βροχή , είναι για γέλια όλοι εκείνη που δεν έχουν μοίρα στη ζωή τους και απλά περιμένουν να σχολιάσουν την κακομοιριά τους. Πρώτη εκείνοι εξευτελίζονται. Εμείς συνιστούνε ψυχραιμία γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

  6. Ν.Δημοκρατια εσύ,ΠΑΣΟΚ, λέει αυτος τι κουλουβαχατο καυτό!!! κι εκτός αυτού τι ψάχνεις…

  7. βρε ζηπαρι ελα πες μας αληθεια μας τρολαρεις ετσι δεν ειναι??????χαχαχαχαχα πιο κατω πεθαινεις χαχαχαχα

  8. η μόνη εμπειρία που έχουν είναι να λένε τον κόσμο Σκουλήκια θα σας λιωσω να κλωτσάνε τα ψυγεία και να δείχνουν τα….

  9. βρε παιδιά ντροπή είναι κρίμα να σχολιάζουμε τους υποψήφιους με όποιον και αν κατεβαίνουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ