Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Βαλεντίνα Τρουμούση

4
7512

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Βαλεντίνα Τρουμούση

 

Την Βαλεντίνα Τρουμούση, δραστήριο μέλος της αθλητικής οικογένειας της Κω, απασχολούμενη στον τουρισμό, υπηρετώντας σε καίριες θέσεις επιχειρήσεων του κλάδου, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

 

Η Βαλεντίνα Τρουμούση, με ενδιαφέρον και ευαισθησία για την πρόοδο του τόπου μας, δήλωσε χαρακτηριστικά «…αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» γιατί το νησί μας αυτά τα χρόνια έχει μια καλή πορεία την οποία πρέπει να συνεχίσει. Ο Θεοδόσης έδειξε ότι αξίζει της εμπιστοσύνης των συμπατριωτών μας. Ενώνει δημιουργικές δυνάμεις, δίνει λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα. Βάζει μεγάλους στόχους για το νησί και την κοινωνία μας.

Για αυτούς τους στόχους θέλω κι εγώ να αγωνιστώ, αφορούν άλλωστε τη ζωή όλων μας. Ενώνω τις δυνάμεις μου μαζί με τη μεγάλη οικογένεια της παράταξης «Ισχυρή Κως», για την Κω της εξωστρέφειας και της δημιουργίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τσελαρε,γιατι πηρε ολους τους πρωην της ρουφας; ψηλο.. χιπι,γιατι και οι κυριτσικοι πηγαν με τον νυν δημαρχο; Χαλουβαζιανε που ξερεις μονο να βριζεις στα σαιτ και στα facebook τον δημο και τους πολιτες,θα σου πω εγω το γιατι.Γιατι η πρωτη κυριακη με μεγαλη διαφορα που δεν θα πιστευει κανεις,θα βγει ο νικηταρας.Αυτο που γραφω τωρα να το δημοσιευσετε στις 9 του οκτωβρι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ