Αναγνώστης: Πότε θα ξεκινήσουν τα έργα οδοποιίας στο Μαρμάρι;

10
4851

Καλησπέρα σας

με αυτό το θέμα γίνεται τιποτα;;

Περισσότερα από 17 χιλιόμετρα αγροτικής οδοποιϊας στο Λινοπότη Υπέγραψε τη σύμβαση ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς

Ξέρει κανείς πότε θα ξεκινήσουν να κάνουν ασφαλτοστρωση στο Μαρμάρι η σύμβαση των οποίων υπογράφτηκε από τον περασμένο Μάρτιο;; όλοι οι δρόμοι είναι χάλια και ακόμη κανένας δεν αναφέρει κάτι!!!

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

 

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περίμενε φιλαράκι και θα τα φτιάξει ο Κυριτσης, γιατί άμα περιμένεις το Τεοντοσακη….Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα έργα που έγιναν τα είχε ξεκινήσει ο Κυριτσης άσχετα αν καυχιουνται ότι τα έφτιαξαν αυτοί!!!

  2. Ποσο …….. έχεις καταντήσει.Γιατι δεν βάζεις ονοματεπώνυμο για να σε περιλαβουμε εμεις οι μαρμαριωτες.Ποτε ειδαμε στα χωρια μας τα χαμένα 9 χρονια του χαμένου σου.Αυτα που εγιναν στο τιγκακι,στην κέφαλο,στην αντιμαχεια,στο μαρμαρι,και σε όλο το νησι επι του νυν δημαρχου σε μια 4τραετια. Ο χαμενος σου έκανε μόνο ταξίδια…. ανθρωπακια.

  3. ρε μεγάλε εγώ που μένω στο Μαρμάρι δεν έχω δει τίποτα ,ένα πεζοδρόμιο δεν είναι ικανοί να καθαρίσουν από τα χόρτα και να το βάψουν ,όλος ο δρόμος επικίνδυνος και γεμάτο λακούβες,η πιο ανύπαρκτη δημαρχεία ever

  4. ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΆΞΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΦΥΣΙΚΆ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ!Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΟ ΠΗΓΆΔΙ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  5. Για μαζεψου εσύ ζώον που θα με περιλαβεις κιόλας……..Σιγά μην μας τα κ……κιόλας! Την αλήθεια λέμε είτε σ’αρέσει είτε όχι! Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!

  6. ΑΜΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΦΙΛΕ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΩΘΗΚΕΣ!ΕΡΧΟΝΤΑΙ 5 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΛΑΔΕΥΟΥΝ 1 ΔΕΝΤΡΟ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ Κ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΔΕΣ!ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΊ!

  7. Τι άλλο θέλετε….? Να εκτελεστεί και το έργο…? Ίσως αν γίνει κανένα ατύχημα αλλά να κρατάμε μικρό καλάθι!
    Από τα 17 χιλιόμετρα δρόμων μπορεί στο τέλος να δούμε να κάνουν μερικά μπαλώματα σε λακούβες και να ποζάρουν μπροστά στις κάμερες με περίσσια υπερηφάνεια…
    Θα περάσει αυτό το καλοκαίρι για να μας πουν ότι τον χειμώνα δεν μπορούν να γίνουν ασφαλτοστρώσεις…

  8. Οι Κωοι που θα ψηφισουν παλι τον Θεοδοση…..και ολο το ασκερι……θα πρεπει να ντρεπονται!!!

    Ναι ξερω δημοκρατια εχουμε….αλλα ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ…….ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ….🍗🦴💰💰💰💰💰💰💰💰💰

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ