Μαρία Σκουφεζή: Με το Γιώργο Κυρίτση, με αγάπη για την Κω που θέλουμε και αξίζει να γίνει καλύτερη για το μέλλον των παιδιών μας

22
13942

ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΦΕΖΗ:“ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.”

 

Πτυχιούχος Φιλόλογος, εργάζεται σήμερα στον τουριστικό τομέα, με συμμετοχή στα φοιτητικά συνδικαλιστικά όργανα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στον πολιτιστικό σύλλογο Αντιμάχειας, Κοινοτική σύμβουλος την περίοδο 2010-2014 και Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας την περίοδο 2014-2019 έχει μάθει μόνο να δίνει στον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Η περίοδος της Προεδρίας της έχει αφήσει το αποτύπωμα πολύ σημαντικού έργου, στην Αντιμάχεια και το Μαστιχάρι, που είναι ζηλευτό και έχει βάλει την πήχη της σύγκρισης πολύ ψηλά.

«Μετά την πενταετία 2014-2019 των έργων και των διεκδικήσεων ζήσαμε την τετραετία της απραξίας και της αδιαφορίας!!

Εμείς είμαστε ακόμα εδώ σταθεροί μαζί με τον Γιώργο Κυρίτση να πιάσουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε με όρεξη για πολύ δουλειά και αγάπη για την Κω που θέλουμε και αξίζει να γίνει καλύτερη για το μέλλον των παιδιών μας!»

ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΦΕΖΗ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι λες..ΟΧΙ κυρια μου,τα δικά μας παιδια ειναι επιστημονες και δεν γουστάρουμε να μεγαλωσουν με τις γνωστες συμπεριφορες……………..

  2. Εσείς είστε φιλόλογος; και μιλάτε για το μέλλον των παιδιών μας με κυριτση δημαρχο; ………..Το νησί μας εχει βρει την ησυχία του 4 χρονια με δημαρχο που σέβεται τον πολίτη.Και οι κωοι θα δώσουν και πάλι την δημαρχεία στον κύριο Νικηταρά.

  3. Ναι μην φας…..!Σιγά μην δώσουμε την δημαρχία στον ΚΟΨΙΜΙΟ! ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ!!!

  4. Ο γνωστός άγνωστος γραφιας του ταλαιπωρειμενου κυριτση.

  5. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ 500 ΦΟΡΕΣ ΤΟ 19 ΟΤΙ ΠΑΡΕΤΟΥΜΑΙ …. ΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ…. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΕΣΙΜΟ

  6. Η νεότερη, ετερόφωτη, ολιγομίλητη περσόνα, εμφανίστηκε πάλι από το πουθενά, για να υποστηρίξει τις αερολογίες του ξερόλα.

  7. αγαπούλες μουυυυ… σας έτσουξε εεε;;;; ωωω τι κρίμα!!! θα ζήσετε και με αυτό. παίξτε μπαλίτσα τώρα κ διπλά φιλάκια!!

  8. Είστε όλοι οι ανώνυμοι γραφιάδες γραφικοί. Δεν έχετε άλλη δουλειά; Αλλά τι λέω,αυτή είναι η δουλειά σας…ντροπή και μόνο ντροπή.Μια χαρά ,νέοι άνθρωποι να ασχοληθούν με τα κοινά,για τον τόπο μας.Μπράβο και πάλι μπράβο.

  9. Βολευτήκατε με τον κοψιμιό έτσι;
    Όλα στον αυτόματο πιλότο,οι υπάλληλοι γύρω γύρω όλοι,έργα ανύπαρκτα,νοσοκομείο απο το κακό στο χειρότερο,καθαριότητα μας πλησιάζει η χολέρα!
    Κατά τ’άλλα εγωπάθεια, εξευτελισμός των μη αυλικών,φωτογραφίες,ταξίδια και χωρίς διαβατήρια…
    θέλουμε κ άλλα;;;
    Κρίμα το νησί μας!

  10. Αν πιάσετε το νήμα από εκεί που το αφήσατε, καληνύχτα σας… Μιας και είστε φιλόλογος, επειδή δεν τα πάω καλά με το συντακτικό, στη φράση «σκ…. θα σε λιώσω», ποιο είναι το υποκείμενο, ποιο το αντικείμενο… Το μόνο που αναγνωρίζω είναι το(ν) κατηγορούμενο, το αφεντικό σας, άπαξ και πιάσει η δικαιοσύνη το νήμα από εκεί που το αφήσατε και πίσω…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ