Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιάννης Λαουμζής

16
16021

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιάννης Λαουμτζής   

 

Έναν ακόμη συμπατριώτη μας, που γνωρίζει καλά τον θαλάσσιο τουρισμό και τις ιδιαιτερότητες του, τον Γιάννη Λαουμτζή, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Γιάννης Λαουμτζής, δήλωσε το ενδιαφέρον του για την τοπική αυτοδιοίκηση και την ικανοποίηση του για την ένταξη του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» τονίζοντας: «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» γιατί πιστεύω ότι ενώνοντας δυνάμεις μπορούμε να πετύχουμε πολλά για το νησί μας.

Η Κως ουσιαστικά λειτουργεί ως κέντρο ανάπτυξης όλης της περιοχής. Αυτό το πλεονέκτημα μπορούμε να το ενισχύσουμε. Με προτεραιότητα στην ανάπτυξη του τόπου, στις υποδομές του, στα λιμάνια σε όλο το νησί, μπορούμε να αλλάξουμε την ποιότητα του τουριστικού μας προϊόντος.

Με τον Θεοδόση, που έχει αποδείξει την εργατικότητα και αποτελεσματικότητα του πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βλεπεις τι κατεβαζει ο νικηταρας; σε ψυχιατρειο θα σας στειλει.Εσεος βριζετε στα facebook τους κωους που σας δινουν ψωμι και τρωτε πεινασμενοι,και τον αγαπημενο δημαρχο ολου του νησιου.Τα παθει της μεγαλης παρασκευης θα παθετε,στις 8 οκτωβρι.

  2. Εχθες ημουν μπαινει ο …..και χαιρετησε δυο δικους του και τους αλους οχι,γιατι ολοι οι υπολοιποι ηταν με νικηταρα.Πατζαρι εγινε απο την ντροπη.Αυτος ειναι.Εαν ηταν ο νικηταρας θα τους χαιρετουσε ολους ανεξαρτητου πολιτικου πιστευω.Αυτη ειναι η διαφορα των δυο,και γιαυτο οι κωοι επιλεγουν ανθρωπο και μετε δημαρχο.

    • Τι να κανουν να πάνε με έναν anisorropo,η,με την ;άλλη που την ονομαζε τενεκε

      και τον ακολουθει σαν σκυλακι.Ο κάθε άνθρωπος δεν ειναι ετσι.Εχουν εγωισμο,σεβασμο,αξιοπρεπεια….Γιαυτο ολοι αυτοι οι υποψηφιοι οουτε φοβουντε,ουτε ντρεποντε,γιατι δεν είναι ιδιοι με αλους κολοτουπες.Να γιατί όλοι οι υποψήφιοι της ρουφάς πήγαν όλοι με τον Νικηταρά.Ουτε ενας με κυριτση.Λεει πολλά.

  3. Συνάδελφε επειδή είμαι καλός άνθρωπος και θέλω να σε προφυλάξω από την γελοιοπηση..
    Σε ενημερώνω ότι σε πολλές εκδηλώσεις και σε χώρους εκκλησιών ο ΅Καλος
    Άνθρωπος σου»χαιρετάει αυτούς που θέλει γυρίζει με το γνωστό υφάκι του την πλάτη στους υπόλοιπους και φεύγει..
    Ήμουν ο ίδιος παρών…
    Γι αυτό όσο και να προσπαθείτε «Αγιογραφια΅δεν γίνεται….
    Μόνο να γητεύει ακόμα τους «χρησιμους ηλίθιους»μπορεί….

    • Κανεις ενα πολυ σοβαρο λαθος.Ο καλός άνθρωπος όπως λες,δεν κατεβασε τα @@@@@@@@@νια,δεν ονόμασε πολίτες σκουλήκια,δεν ονόμασε κοπροσκυλα τους εργαζομενους του δημου.Ντρέπομαι μονο που τα αναφέρω.Ετσι αντεδρασε ο καλός μοανθρωπος; 4 χρονια;μήπως σε προφυλασω εγωαπο την γελοιοποίηση!!!!!!

      • Για τους «χρήσιμους ηλίθιους»δεν το κατάλαβες;
        4χρονια το γνωστό παραμύθι με τον κακό λύκο…Κάλυψη για το απόλυτο τίποτα στο έργο του ΅Καλου σου Ανθρώπου».
        Δήμαρχο θέλει το Νησί με στόχους,όραμα και έργο.
        Κουράσατε.

  4. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ;
    ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ…
    Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΖΑΡΙ,ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΚΑΜΜΙΑ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ