Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Φίλιππος Παπανικολάου

16
7330

 

 

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Φίλιππος Παπανικολάου  

 

Την στήριξή του στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά εξέφρασε σήμερα ο Φίλιππος Παπανικολάου επιβεβαιώνοντας παράλληλα την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

Ο Θεοδόσης Νικηταράς τον καλωσόρισε και σημείωσε ότι ο Φίλιππος Παπανικολάου  ως διευθυντής του  επαγγελματικού λυκείου (ΕΠΑΛ), κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό μέσα σε λίγα μόλις χρόνια. Να τριπλασιάσει τον αριθμό των μαθητών που φοιτούν σε αυτό, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει σήμερα τους τετρακόσιους.

Ο Φίλιππος Παπανικολάου από την πλευρά του δήλωσε ότι «…ο Θεοδόσης Νικηταράς απέδειξε στην θητεία του ότι βάζει στόχους και τους επιτυγχάνει. Διεκδικήσαμε από κοινού και πετύχαμε την ίδρυση τμήματος Γεωπονίας στο ΕΠΑΛ, ενισχύσαμε τα εργαστήρια και μελετούμε σε συνεργασία με το ΤΕΕ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου την επέκταση του.

Στην ίδια κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Μαζί θα δώσουμε και τη μάχη της νέας πενταετίας. Με κατανόηση στα προβλήματα των συμπολιτών μας και με πίστη ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

 

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άντε και το 4%. Τοπικός σύμβουλος ειναι τώρα. Θα αναβαθμιστεί ή θα μείνει στην κοινότητα;

    • ΟΙΚΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ.

      • ΒΡΕεεεεέ, μυαλό θα βάλετε;;;; Πόσο μαύρο ακόμα θα αντέξει η κούτρα σας;;;

        Από υποψήφιος Δήμαρχος … υποψήφιος σύμβουλος για ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ… ΚΑΤΡΑΜΙ ΚΑΤΆΝΤΗΣΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΊΣΕΙ ΤΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ….

    • ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΠΡΟΜΑΖΕΜΑ ΚΟΝΤΕ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ;ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ,ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ.ΕΣΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΥΤΟ.ΤΣΕΛΑΡΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ I LOVE KOS ΟΠΩΣ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ,Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ???Η ΡΟΥΦΑ,Ο ΣΙΦΙΚΗΣ,ΚΥΡΙΤΣΗΣ,ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.

    • Αυτες οι εκλογες θα ειναι ποιο ευκολες για την ισχυρη κω αυτη την φορα.Να το θυμαστε.Κατι γνωριζω?

  2. Κύριε Παπανικολάου και στις προηγούμενες εκλογές είχατε κατέβει με τον Νικηταρά .Τοτεπου είχε ρεύμα πρην μάθει ο κόσμος ποσό άχρηστος είναι και πάει το νησί μας πίσω.Πόσους ψήφους είχατε πάρει;Τώρα τι ακριβώς περιμένετε να πάρετε;Βλέπετε μεγάλο ρεύμα μετά τα μεγάλα έργα του δημάρχου;

  3. Δεν ξέρω κατά ποσό είναι νόμιμο ; Ηθικό πάντως δεν νομίζω διευθυντές λυκείων να είναι υποψήφιοι αφού τα παιδιά ψηφίζουν .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ