Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Ειρήνη Διαμαντή

16
10268

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Ειρήνη Διαμαντή

 

Μία ακόμη συνδημότισσα μας, που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Καρδάμαινα, με σπουδές Τεχνολόγου Γεωπονίας και επαγγελματική ενασχόληση στον τουρισμό, την Ειρήνη Διαμαντή, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στις τάξεις της «Ισχυρή Κως».

 

Η Ειρήνη Διαμαντή αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…παρακολουθώ την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και οι συνεργάτες του για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του νησιού μας ενώ βάζουν και μεγάλους στόχους για το μέλλον. Στην Καρδάμαινα έχουν γίνει αρκετά αυτά τα χρόνια, κάποια είναι σε εξέλιξη, όπως η νέα μεγάλη δεξαμενή που κατασκευάζεται, σίγουρα όμως όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Για αυτό και εγώ αποδέχτηκα την πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως». Το νησί μας και η Καρδάμαινα έχουν μεγάλες δυνατότητες. Όλοι μαζί, με θετική διάθεση, μπορούμε να βρούμε καλύτερες λύσεις στα προβλήματα μας».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βρε κοπέλα μου τι τα θες εσύ αυτά κάτσε εκεί ……………την πάτησα στο παρελθόν

  2. οι επιχειρηματιες στην καρδαμαινα ειναι με τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ. Δε ξεχνουν την αδιαφορια, την εξαφανιση πεντε χρονια, και τον εκδικητικο χαρακτηρα του πρωην!!

  3. Έλα το καλό τώρα έχει την εντύπωση ότι θα σωθεί Καρδάμαινα να σου θυμίσω που ήταν τόσα χρόνια ο κύριος

  4. χαχαχα Προς κριμα η κοπελα,Ο Νικηταρας ειναι στην φωτο,οχι ο κυριτσης μπερδευτηκες χαχαχαχα

  5. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ,ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

  6. ΒΡΕ ΕΙΡΗΝΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΒΡΗΖΑΤΕ…. ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;
    ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΟ; ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ;

  7. Ο πραγματικός αποστάτης από τα προβλήματα του τόπου μας είναι ο τέως δήμαρχος. Δυστυχώς, κάποιοι φίλοι και συνοδοιπόροι του δεν το καταλαβαίνουν! Απορούμε, πώς μπορεί να βρει νέα στελέχη για να τον ακολουθήσουν και να συνεχίσει το «ανύπαρκτο έργο του«! Αγαπητοί συμπατριώτες, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα πλέον, παρά μόνο διχόνοια, απειλές και μη συνεργασία. Είναι ένας ακόμα καιροσκόπος της πολιτικής, αγωνιζόμενος μόνο για τον εαυτό του, με την ξανά προεκλογική αλλαγή του πολιτικού του προσωπείου, του καλού και του φιλικού. Απλά απομονώστε τον. Επιτέλους, απαλλαγή…

  8. Οι………..(που σε άλλες εποχές θα φόραγαν κουκούλες) με τον Κυρίτση κατεβαίνουν… Ένας προς έναν είναι ένας και ένας.. Κάπου μπερδεύτηκες σύντροφε. Διάβαζε καλύτερα.

  9. ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ.ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ