Mε τον Θεοδόση Νικηταρά η Πόπη Πιπέρη και η Αγγελική Προύζου

12
7700

με τον Θεοδόση Νικηταρά η Πόπη Πιπέρη και η Αγγελική Προύζου

 

Την στήριξη τους στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την υποψηφιότητα τους στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επαναβεβαίωσαν η Πόπη Πιπέρη και η Αγγελική Προύζου, συμπολίτισσές μας με ανησυχίες για το μέλλον του τόπου μας, με δράση και προσφορά.

 

Η Καλλιόπη Πιπέρη – Σαρηγιάννη δήλωσε, «…στηρίζω ενεργά  τον Θεοδόση Νικηταρά γιατί είδα ότι έκανε πράξη πολλά από αυτά που πίστευε και έλεγε στις προηγούμενες εκλογές. Σέβεται όλους τους δημότες και έχει κάνει σημαντικό έργο στο νησί μας. Ειδικά στο χώρο του αθλητισμού πιστεύω ότι η Κως δεν έχει ξαναδεί τόσα έργα από τη μία μέχρι την άλλη άκρη του νησιού. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη και θα νικήσουμε ξανά».

Η Αγγελική Προύζου, τόνισε χαρακτηριστικά «…γνωρίζαμε την ποιότητα του ανθρώπου Θεοδόση, ότι θα ένωνε την κοινωνία μας και επιβεβαιωθήκαμε. Αυτά τα χρόνια διαπιστώσαμε και τις σημαντικές  ικανότητες του ως Δημάρχου. Να διεκδικεί, να βρίσκει λύσεις και να υλοποιεί χρήσιμα πράγματα για το νησί μας. Από τη διεκδίκηση του νέου Νοσοκομείου , τη στελέχωση του υπάρχοντος, μέχρι έργα και δράσεις που στηρίζουν τον τουρισμό και ενισχύουν την ντόπια επιχειρηματικότητα. Μαζί θα δώσουμε και τη μάχη της νέας πενταετίας».

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • Και οι δυο ηταν υποψηφιες και στις προηγουμενες εκλογες. Ακους εκει μεταγραφες ουσιας! Απο πού τις μετεγραψε ρε παλιοτρολ;?

  1. Μεαγραφες ουσιας,που μπορουν προσφερουν,και οχι μεταγραφες τυπου,να βρουμε παιδακια και οτι ναναι.Καλη δυναμη κυρια πιπερη,και κυρια μπρουζου.

  2. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ.

  3. επιτέλους όλοι που γράφουμε για όλους τους υποψήφιους καλό είναι να έχουμε και λίγο ευγένεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ