Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Σάκης Μπαραχάνος

35
11614

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Σάκης Μπαραχάνος

 

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον Σάκη Μπαραχάνο, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

Ο Αθανάσιος (Σάκης) Μπαραχάνος, με μεγάλο ενδιαφέρον για τον αθλητισμό, εμπειρία και πολύχρονη παρουσία στα κοινά του νησιού μας, ενώνει τις δυνάμεις του στη συλλογική προσπάθεια, τονίζοντας «…βρισκόμαστε σε μια νέα περίοδο, με μεγάλες προκλήσεις για το νησί μας και την τοπική κοινωνία. Είναι η περίοδος να αποφασίσουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι στο δρόμο της προσφοράς και της προόδου. Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς αποτελεί εγγύηση για αυτό.

Οι ανάγκες κάθε κοινωνίας δεν πρόκειται να τελειώσουν ποτέ. Όμως μπορούμε, να αγωνιστούμε συλλογικά και να διεκδικήσουμε την επίλυση σειράς σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Προσωπικά διαθέτω την όρεξη και το μεράκι να συμβάλλω στη συλλογική προσπάθεια για μια καλύτερη Κω, για την οποία όλοι θα είμαστε υπερήφανοι».

 

Ο Σάκης Μπαραχάνος, χρόνια τώρα, δίνει το δικό του μαχητικό στίγμα στη διεκδίκηση της επίλυσης μιας σειράς σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Μεθοδικός, με όρεξη και μεράκι για μια καλύτερη Κω για την οποία όλοι θα είμαστε υπερήφανοι, με τιμά με την εμπιστοσύνη του.
Με πίστη στις δυνάμεις και το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης , ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας.
Καλό αγώνα, καλή επιτυχία φίλε Σάκη!

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΑΚΗ ΕΙΣΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ.ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΣΕ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ.

  2. Σακη ξερω τι δυναμη κουβαλας στην κεφαλο απο τις προηγουμενες υποψηφιοτητες σου.Θα ειμαστε διπλα σου και παλι.Δυναμη αλλαγης δεν ψηφιζουμε,γιατι δεν ακολουθουμε φασιστικες μεθοδους,οικογενειακα.

  3. επι πολλα χρονια νομαρχιακος συμβουλος. ανθρωπος της δρασης και της προσφορας!!

  4. Για πέστε μας τι προσφέρατε στην Κεφαλο και οι δύο σας ως μελοι της δημοτικής αρχής Καισερλη, όσο και την δημοτική αρχή Νικηταρά.

  5. Καλή επιτυχία Σάκη!!!!!!!!!!!!Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνεις το καλύτερο για το χωριό μας την Κέφαλο και για όλη την Κω γενικά!!!!

  6. Καποιοι ελεγαν οτι ο δημαρχος δεν θα εβρησκε ουτε εναν κεφαλιανο.Εδω κατεβασε ποιο πολους απο τον κυριτση.Μια ζωη ψευτες εισασταν κυριτσικοι και γινεστε χειροτεροι.Τις χασατε τις εκλογες.

    • Όλοι αυτοί που έχει κατεβάσει στην κεφάλο ο Νικηταράς δεν πιάνουν ούτε το ένα τρίτο από τους ψήφους του ενός υποψήφιου του κυριτση στην κεφαλο μην γράφετε ότι νά ναι..

      • πες αλευρι!! ολη η κως σε γυρευει.Προπαντων ο αγαπημενος μας δημαρχοσ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  7. Βρε κανα καινούργιο να προσφέρει θα βρείτε η τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελη μου?

  8. Όσους ανθρώπους χαιρετάει τόσους σταυρούς θα πάρει !! …………………… Έτσι κ αλλιώς σύμβουλος Καϊσερλή Νικηταρά ήταν κ πριν έκανε κάτι ;

  9. Φοβερή Μεταγραφή….
    Φοβερή…
    Τά ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου..
    Περσινά ξυνα σταφύλια..
    Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια

  10. Άφαντος τόσα χρόνια …..νομίζω δεν είχε εκλεγεί κιόλας την τελευταία φορά.
    Χωρίς μέλλον

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ