Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Τζίμης Πιζάνιας

19
11837

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Τζίμης Πιζάνιας  

 

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, τον επιχειρηματία στον τομέα της εστίασης και της διασκέδασης Τζίμη Πιζάνια, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Δημήτρης (Τζίμης) Πιζάνιας εξέφρασε την ικανοποίηση του με την ένταξη του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» σημειώνοντας: «…με πραγματική χαρά και ικανοποίηση δέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου μας Θεοδόση Νικηταρά, να ασχοληθώ ενεργά με το Δήμο Κω. Το αποφάσισα γιατί βλέπω τα καλά αποτελέσματα που φέρνει για το νησί μας η προσπάθεια του Θεοδόση και των συνεργατών του. Η εικόνα της πόλης και πολλών περιοχών του νησιού έχει αλλάξει προς το καλύτερο, κάτι που ωφελεί τους συμπατριώτες μας και τις τοπικές επιχειρήσεις. Σίγουρα πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη, στον κλάδο μας και συνολικά στο νησί μας. Για αυτό και εγώ συμμετέχω και στηρίζω με τις δυνάμεις μου αυτή την προσπάθεια».

 

19 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΎΝΤΑΙ ΌΛΑ... ΠΆΝΕ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΑ, ΣΕ ΛΊΓΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ...

      Το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ δίνει ότι ζητήσει ο κάθε υποψήφιος σύμβουλος, δίνει τα πάντα Η ΑΝΙΚΑΝΟΥΗΤΑ σε όλους ΜΠΑΣ και ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ………….ΠΟΥ ΠΡΟΜΑΖΕΨΕ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ…

      • Παρα να ξηλωνω τις περιουσιες, να κλωτσα τα ψυγεια,[σκουληκια θα σας λιωσω],των επαγγελματιων,ηταν καλυτερα;; σας ξευτιλιζει και σας πονα φακιστακια ο νικηταρας.

      • ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΙΠΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΧΑ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΗΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΞΑΚ ΣΤΑ FACEBOOK.ΚΑΡΑΚΙΖΑΡΕ.

    • ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ,ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑΙ; ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΧΙ; ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΜΙΧΑΛΑΚΙΑ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ.ΠΩΣ;; ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ;;;

  1. ΕΣΥ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΓΟΡΑ;;;ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟ.ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ.ΠΑΠΑΛΑ ΝΙΚΟΛΑΕ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΣΒΗΣΕ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΩΕΥΤΟ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ.

  2. Gelaei o kosmos me tis ftiaxtes diloseis.
    (Η εικόνα της πόλης και πολλών περιοχών του νησιού)
    Re plaka mas kanete den ntrepeste na lete tia pragmata exoume piksei sto skoupidi vromia pantou.
    Kai den exoume nerw na ta katharisoume monoimas.
    Gia elate na zitisete psifous!!!

  3. Δεν κατοικείς στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου Κω.Θα ήθελα να μου αναφέρεις έστω ένα έργο ή μια παρέμβαση που βελτίωσε την ζωή και την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής[παιδική χαρά,[σχολείο ή Πλατάνι ή Κακό Πρινάρι ή Αγία Μαρίνα ή Γρηγορίου Ε] ,δρόμοι,φωτισμός,πλατεία,προστατευτικό δρόμου μετά το γηροκομείο,λακούβες,αθλητικές εγκαταστάσεις κ.λ.π].ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ,μας θυμούνται μόνο ύστερα από θανατηφόρο ατύχημα και όταν έχουμε εκλογές.Και επειδή μένω στην περιοχή από το 1984 μετρώ 2 θανάτους από ατύχημα και καμιά δεκαριά σοβαρούς τραυματισμούς.

  4. Από πλατεία Ανταγόρα!Εσύ στρουμφάκι βάλε αναμμένο τον πυρσό εκεί που ξέρεις!

    • Aderfe den exei na kanei me ton Jimi!
      O Jimis einai mia xara tipos!
      Alla autes i diloseis einai tragikes, tha mporousan apla na ton anakinosoum k mexri ekei oute polla polla psemata pou ponane.
      Erga k anaptiksi!!!
      Etsi einai i anaptiksi ta exoume isopedosei ola!!!
      Se ola lene nai k meta se grafoun kanonika!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ