Με τον Θεοδόση Νικηταρά ο Σοφοκλής Δουδούς και ο Μανώλης Μανιάς

16
9428

με τον Θεοδόση Νικηταρά ο Σοφοκλής Δουδούς και ο Μανώλης Μανιάς

 

Την επαναβεβαίωση της υποψηφιότητας του Δημοτικού Συμβούλου Σοφοκλή Δουδούς και τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου στο Σύλλογο Κτηνοτρόφων Κω Εμμανουήλ Μανιά  στο ψηφοδέλτιο της, ανακοινώνει σήμερα η «Ισχυρή Κως».

 

Ο Σοφοκλής Δουδούς, συμπολίτης μας με κοινωνική προσφορά, που έχει μάθει να βοηθάει όσους έχουν ανάγκη, νοσηλευτής στο Νοσοκομείο της Κω, επαναβεβαίωσε την υποψηφιότητα του, τονίζοντας, «…η συμμετοχή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο μου έδωσε την δυνατότητα να προσφέρω στην κοινωνία μας και από μια άλλη θέση. Με τον Δήμαρχο μας Θεοδόση Νικηταρά πετύχαμε πολλά σε αυτή την περίοδο, πάντοτε με σεβασμό και αγάπη στους συμπολίτες μας. Στην ίδια κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, με κατανόηση στα προβλήματα των συμπολιτών μας και με πίστη ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

 

Ο Μανώλης Μανιάς αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» γιατί, όπως είπε «…αυτά τα χρόνια είδα από τον Θεοδόση και τους συνεργάτες του να γίνεται σοβαρή δουλειά στο Δήμο μας. Είδα ότι με την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί καταφέραμε να ιδρυθεί στο ΕΠΑΛ τμήμα γεωπονίας και τροφίμων. Με την συμμετοχή μου στο Σύλλογο Κτηνοτρόφων βλέπω ότι η Κως έχει πολλές δυνατότητες που πρέπει να τις αξιοποιήσουμε. Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε λύσεις. Θα δώσουμε τη μάχη την επόμενη πενταετία και θα τα καταφέρουμε για την ισχυροποίηση του πρωτογενή τομέα».

16 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τι λες βρε…..Προμαζεμα εισαι και δεν ξερεις και τι ακολουθεια εχουν πισω τους.Ουυυυυ να μου χαθεις

    • Με τον δημαρχο να ανακοινωνει δυο-δυο τις υποψηφιοτητες,ο κυριτσης παρακαλα και δεν θελουν να κατεβουν μαζι του.Βλεπουν την ηττα και την κανουν ολοι.

    • Παλιοτομαρο ΕΣΡ κοψιμιος θα ειναι το ψευτοπραμα που υποστηριζεις.

      2 μηνες εμειναν.Θα κοφτετε στα χωραφια.

    • Αντε να γραψεις στο φεις μπουκ τις μεταγραφες του δημαρχου νικηταρα.Αυτες τις μεταγραφες ο παλαβος δεν μπορει να τις κανει,γιατι τον σιχαινοντε.Οικογενειες μεγαλες κοντο ψηλε.Εσενα στουπιτ δεν σε υπολογοζει ουδεις,παρα μονο σε φτυνουν μερα νυκτα,για τις μακακιες που γραφεις στα φεισ μπουκ.

  1. Για των Σωφοκλη τα λόγια είναι λίγα ..υπέροχος άνθρωπος …και έχει μόνο φίλους… τέτοιους θέλουμε που κάνουν αγώνα χωρίς να κατηγορούν !!! καλή επιτυχία φίλε μου …ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ !!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ