Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιώργος Μονάχας

8
7801

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιώργος Μονάχας

 

Την στήριξη του στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επαναβεβαίωσε ο Γιώργος Μονάχας, Κοινοτικός Σύμβουλος Ασφενδιού, από το 2019.

 

Ο Θεοδόσης Νικηταράς ευχαρίστησε τον Γιώργο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και την εκ νέου συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» ενώ ο Γιώργος Μονάχας, τόνισε, «…αυτή την τετραετία άλλαξαν πολλά πράγματα προς το καλύτερο για το νησί μας. Ο Θεοδόσης Νικηταράς ως Δήμαρχος απέδειξε ότι ενώνει την κοινωνία, δεν διαχωρίζει τους δημότες, είναι ενεργητικός και παλεύει όλα τα θέματα. Είδαμε, για παράδειγμα, να βελτιώνονται οι υποδομές παντού, δρόμοι, πεζοδρόμια, γεφύρι στο Ζηπάρι, το Τιγκάκι ομόρφυνε, άλλαξε μορφή με το έργο ανάπλασης. Το ίδιο γίνεται παντού, σε όλο το νησί.

Όσον αφορά τον πρωτογενή τομέα, αντιμετωπίζουμε προβλήματα αλλά έχουμε καταφέρει και πολλά. Με καλή συνεργασία είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε περισσότερα, ειδικά στη σύνδεση της αγροτικής παραγωγής με τον τουρισμό και τη γαστρονομία. Τα βήματα που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια πρέπει να έχουν και θα έχουν συνέχεια».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήθελα να ξερα ποια είναι τα πολλά πράγματα που άλλαξαν προς το καλύτερο για το νησί αυτή την τεραετια??
    Το μόνο που αλλάξε είναι ότι με τον Νικηταρα δήμαρχο βρήκατε την ησυχία σας και κάνετε ότι θέλετε γιατί δεν έχει τα …. να σπάσει αυγά η να τσακωθεί με κάποιους για να μην χάσει ψηφαλακια

    • Δηλαδη να τσακωνετε με ολο τον κοσμο να μην γινοντε εργα,και το νησι να παει 100 χρονια πισω,ΟΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ και πηγε 100 χρονια πισω.Βρε αντε γεια

      • Όταν πρέπει να τσακωθείς σημαίνει ότι κάτι τρέχει άρα καλός τσακωνοταν..
        Όσο για τα έργα μην τα λες γιατί αυτά που έκανε ο κυριτσης ούτε το ένα δέκατο δεν έχει κάνει ο νικηταρας δεν έχει βάλει μια πέτρα πάνω στην άλλη καο είχε και για 2 Χρόνια προσωπικόλόγο κοβιτπου ο ΚΥΡΙΤΣΗΣούτε στα 8νειρα του δεν τους ειδε..
        και δεν ειναι το νησί μόνο η κως υπάρχουν και χωριά αλλά μάλλον ο κύριος Νικηταράς αυτό δεν το ξέρει σε αντίθεση με τον κυριτση που δύο φορές την εβδομάδα ήταν στα χωριά
        Δεν εννοώ ότι έλυνε όλα τα προβλήματα του κόσμου αλλά τουλάχιστον τον έβλεπαν και του έκαναν τα παράπονα τους ο Νικηταράς που είναι??

  2. Γιώργο μέσα στα πολλά που έχουν γίνει στον πρωτογενή τομέα πες μας ένα.ενα.ενα. Για να σε βοηθήσω μισό.Μισο.

  3. σε μια φιλική κουβέντα που κάναμε προ διετίας που σου ζήτησα εαν μπορείς να παρέμβεις για να διορθώσουμε μια αδικία που εχίνε πραγματοποιήσει σύμβουλος της παράταξης σας μου είπες οτι πλέον δεν ασχολείσαι μαζί τους και οτι τα έχεις σπάσει με την παράταξη… καταλαβαίνω ότι έχεις ………… θυμάσαι πως τους είπες; Μήπως σε κάνει κι εσένα αυτή η υποψηφιότητα;

    • Εχει αποδιξει ο δημαρχος τι εστι να εισαι ανθρωπος πανω απο ολα.Να γιατι τον ακολουθουν ολοι.Πραγμα δυσευρετο για τον αλλο.Τωρα στο χωριο μου θα ακολουθησουν δυνατες υποψηφιοτητες.Εκει που ελεγαν καποιοι,εαν ο δημαρχος θα βρει υποψηφιους στο χωριο.Πολλα ψεματα απο μεριας κυριτση.Παλι ο νικηταρας θα ειναι δημαρχος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ