Κάτοικοι και επιχειρηματίες του εμπορικού κέντρου Κω: Πρόσκληση σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Δευτέρα 9μμ στην πλ. Κονίτσης

14
10360

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

   Σε συνέχεια των προσπαθειών μας για την αναβάθμιση της Πλ. Κονίτσης και του εμπορικού κέντρου, τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 στις 9:00 μ.μ. θα παρευρίσκεται ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά μας, στην πλατεία Κονίτσης ο Δήμαρχος Κω κ. Θεοδόσης Νικηταράς προκειμένου να συζητήσουμε και να θέσουμε υπόψη του τα προβλήματα της περιοχής μας.

Η παρουσία όλων μας στη συνάντηση είναι σημαντική προκειμένου να συμβάλλουμε με τις σκέψεις μας και να αναδείξουμε με τον πιο εμφαντικό τρόπο την ανάγκη ανάπλασης της Πλ. Κονίτσης και αναβάθμισης του εμπορικού κέντρου Κω.

Οι κάτοικοι και επιχειρηματίες

του εμπορικού κέντρου Κω

 

14 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΦΎΤΕΨΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΕΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΒΆΝΙ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ ΝΑ ΓΛΥΤΏΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΤΑΟΎΛΕΣ...

      Συντριβάνι είχατε και με την γκρίνια σας ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΟ ΞΉΛΩΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ οι ΤΡΙ@ΡΟΦΟΙ του μετέφεραν στο πουθενά, απέναντι από την είσοδο του σχολείου, που ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΊ ΚΑΝΕΝΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΒΛΑΚΏΔΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΆ;;;; Πάντως, παραμονές των εκλογών το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ λέει ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ…ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΟΥΣΤττττττ χλαπάτσες που δεν ξέρετε τι θέλετε…

  1. συνάδελφοί τι τον φέρνετε; μην χάνετε τον χρόνο σας, υπομονή, σε τρεις μήνες δεν θα είναι δήμαρχος..

  2. Μεγάλη αξία για το νησί μας αυτός ο δήμαρχος.Καλα γραφει καποιος οτι εαν καλουσατε τον πρωην θα σας έγραφε κανονικά όπως έγραψε νησί και τους πολιτες.

  3. Για τα καφέ που έχουν κλείσει τους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία δεν είδα να λέτε τίποτα.

  4. αν ηταν ο πρωην θα τους ελεγε,
    ***ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΩ***.
    Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ, συζητα και σεβεται ολους τους πολιτες.
    ασχετα αν παιζονται πολιτικαντικα προεκλογικα παιχνιδια.

  5. Εγώ εχω στο νησί μόνο 5 χρόνια (δεν ψηφίζω εδώ, ούτε και συμφέροντα εχω) αλλά τέτοιο δήμαρχο δεν ξαναείδα ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΕΥΓΕ!!!
    Σκέφτομαι να φερω τα πολιτικά μου δικαιώματα μόνο για να ψηφίσω αυτόν το δήμαρχο…
    Υπενθυμίζω δεν εχω συμφέροντα εδώ παρόλο που περνάω ΑΡΙΣΤΑ!!!

  6. πια αναβάθμιση λέτε εσείς οι έμποροι που όλη μέρα είστε κλειστά τα μαγαζιά σας. κλείνετε 1 η ώρα. ενώ τα καλοκαίρια ηστασταν πάντα ανοιχτά όλη μέρα όπως και στη Ρόδο. Ακόμα και τα Σάββατα ήσασταν ανοιχτά όλη μέρα και τώρα κλεινετε 1. μετά γκρινιάζετε ότι δεν έχει δουλειά . σε άλλα νησιά όλα τα μαγαζιά είναι ανοιχτά όλη μέρα . ειδικά καλοκαίρι.

  7. ναι καλά να βγει πάλι ο άλλος να σας ξηλώσει όλες τις πέργκολες τα ξεχάσατε νομίζω όλα αυτά ούτε τέντα ούτε καρέκλες δε θα σας αφήσει έξω να δουλέψετε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ