Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Άννα – Μαρία Τσακίρη

13
18933

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Άννα – Μαρία Τσακίρη

 

Μια νέα συμπολίτισσά μας, η Άννα – Μαρία Τσακίρη, εντάσσεται από σήμερα στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» το οποίο ενισχύεται καθημερινά με νέους ανθρώπους που επιθυμούν την συμμετοχή τους στην μεγάλη προσπάθεια για την ισχυρή Κω του 21ου αιώνα.

 

Η Άννα – Μαρία Τσακίρη, με ενδιαφέρον για τον αθλητισμό, αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», τονίζοντας « …οι νέοι της Κω αγωνιούν για το μέλλον τους και το μέλλον του τόπου μας. Έχουν άποψη για όλα όσα συμβαίνουν στο νησί μας και αυτό που θέλουν είναι στήριξη για την συμμετοχή τους στα κοινά. Με σεβασμό στους στόχους και στα όνειρά τους. Παρακολουθώ τις προσπάθειες του Δημάρχου μας Θεοδόση Νικηταρά να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής στον τόπο μας. Ο Θεοδόσης έχει αποδείξει ότι εμπιστεύεται τους νέους για αυτό αποφάσισα και εγώ να συμμετάσχω στην κοινή προσπάθεια».

 

 

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πααλι απ αλλου; αραγε κάνουνε μεταδημοτευση; θα ψηφισουν τον εαυτο τους… αχ αχ αχ αχ…….

  2. μπραβο αννα μαρια. διαλεξες την σωστη πλευρα. τον σωστο δημαρχο, την παραταξη της νικης!!!
    καλο αγωνα και καλη επιτυχια!!!

  3. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΨΙΤΑΚΙΑ ΟΙ ΜΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

    ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ Η ΑΛΕΠΟΥ.

  4. Και οι δυο υποψήφιοι δήμαρχοι είστε άστα να πάνε..
    Άγνωστα άτομα με καμία σχέση με την πολιτική που δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα για τον τόπο τους και αυτό είναι σίγουρο και το ξέρουμε ολοι

  5. μπραβο αννα μαρια. εισαι στη σωστη πλευρα!!
    παντα με χαμογελο και θετικη αυρα.
    ανθρωπος της δουλειας και της προσφορας!!
    καλο αγωνα!!

  6. Φτιάξτε ένα κολυμβητήριο,που τα παιδιά μας κάνουν προπονήσεις εκτός Κω,η Κάλυμνος έχει γιατί οι πολίτες της αγαπούν τον τόπο τους!

  7. Η εκλογές είναι χαμένες…Με πάνω από 10 μονάδες θα χάσει γιατί τέσσερα χρόνια ήτανε απόν από Δήμο….Μόνο για εκδηλώσεις είναι…..

  8. Κοψιμιέ, πάμε για εποχικούς, Ο ένας έφυγε, ο άλλος «κοιτά αλλού» και ο τρίτος «έσβησε» αφού το κόμμα σας πάει κατά διαόλου. Ώρα είναι να σου κόψουν και οι δικολάβοι! Κακομίτση!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ