Γιώργος Μπαρμπούκιας: Αποφάσισα να είμαι δίπλα στον Γιώργο Κυρίτση και να του λέω τη γνώμη μου ευθέως – Τα καλά ή αρνητικά που βιώνω ως πολίτης

20
14485

ΜΠΑΡΜΠΟΥΚΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: “ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΥΘΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ  Ή ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ .”

Νέος στην ηλικία, από μικρός στη δουλειά, με σεβασμό στους συμπολίτες μας, με άποψη για τα θετικά ή τα αρνητικά που βιώνει ως πολίτης, με τιμά με την παρουσία του δίπλα μου στην προσπάθεια για την Κω που αξίζει σε όλους μας και ειδικά στη νέα γενιά:

«Ο Γιώργος με γνωρίζει απ’ όταν πήγαινα σχολείο. Θυμάμαι σε κάθε προεκλογική περίοδο να μου λέει “Έλα μαζί, η γνώμη των νέων ανθρώπων είναι σημαντική” και πάντα να του λέω την γνώμη μου αλλά δεν μπορούσα να συμμετέχω. Αυτή τη φορά αποφάσισα τη γνώμη μου, όπως και τα καλά αλλά και τα αρνητικά που βιώνω σαν πολίτης της Κω, να του τα λέω ευθέως και δίπλα του. Με εμπιστοσύνη στο πλάνο του για την Κω.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους μου.»

ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΚΙΑ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.  

 

 

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπομονη και θα ακουσετε τι κατεβαζει ο νικηταρας στο χωριο.Θα το κερδισει μαυτες τις μεταγραφες.

  2. Τι γνωμη σου να του λες?????με τις …… θα σε διωχνει.Ακου να λεει την γνωμη του στον τσ………..!

  3. Δεν κουραστηκατε , να βγαζετε τοση χολη κ κακια , για οποια ατομα κατεβαινουν , με οποιον αλλον εκτος νικηταρα ? Λιγη τσιπα αν ειχατε , θα βλεπατε πως ολοι ειναι κωοι κ παιδια της διπλανης πορτας , κ δεν το κανουν για τα συμφεροντα αλλου τοπου , απλα θιγονται τα δικα σας συμφεροντα , γιατι μονο ετσι εξηγειται αυτο το μενος , απο 3 ατομα , που αυτη τη δουλεια κανουν , να βριζουν κ σχολιαζουν .

  4. Σε λίγο θα κλεει ο Κυρίτση αυτους που θα κατεβάζει οΝηκιταρας ειδικά στην κεφαλο θα πέσει πολύ κλαμα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ