Κάλεσμα Δημάρχου Κω για τη συμμετοχή πολιτών σε πρόσθετες περιπολίες πυρασφάλειας

22
12703

Κάλεσμα Δημάρχου Κω

για τη συμμετοχή πολιτών σε πρόσθετες περιπολίες πυρασφάλειας

 

Κάλεσμα απευθύνει ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στους συμπολίτες και συμπολίτισσές μας, να συμμετάσχουν σε πρόσθετες περιπολίες για την προστασία των δασών.

Οι επικρατούσες υψηλές θερμοκρασίες και οι δυνατοί άνεμοι ευνοούν την εκδήλωση καταστροφικών πυρκαγιών.

Η  Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Πολιτική Προστασία Δήμου Κω, ο Στρατός, η Ελληνική Αστυνομία και όλες οι Εθελοντικές Ομάδες πραγματοποιούν περιπολίες για την πρόληψη πρόκλησης δασικών πυρκαγιών.

Για αυτό το λόγο, προκειμένου να ενισχυθούν οι διαθέσιμες δυνάμεις, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς έχει έρθει ήδη σε συνεννόηση με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω Γρηγόρη Μαυρίδη και απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή των πολιτών, με τα οχήματά τους, σε περιπολίες, σε χρόνο και τόπο που θα αποφασιστεί, ανάλογα με τις αυξημένες ανάγκες, όπως αυτές θα προσδιοριστούν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κω, στον αριθμό 2242046196, αλλά και στο τηλέφωνο της Γραμματείας Δημάρχου 2242360437, καθώς επίσης και στα email:  [email protected], [email protected].

 

Γραφείο Τύπου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εμείς αύριο κιόλας κάνουμε αίτηση,εσύ τους Πακιστανούς θα τους μαντρωσεις για να γλυτώσουμε την καταστροφή;;;γιατί με το να καλείτε τον κόσμο για βοήθεια και να έχετε ελεύθερους τους κύριους υπεύθυνους,να αλωνιζουν, δεν έχει κανένα μα κανένα νόημα.Και να δείτε τότε που δεν θα συμβεί το παραμικρο

    • το δωρο που θα σου δωσει ο δημαρχος,σε λιγο καιρο θα ειναι ολων των κωων τα @@@@@ια

  2. Ναι να μην ξεχάσετε να τους ντύσετε και αρβυλάκι προβλεπόμενα.
    άλλωστε περισσεύουν τα υλικά και γι αυτό δεν έχετε βοηθήσει ποτέ τις εθελοντικές ομάδες

  3. να βγάλει κ από τα γραφεία ότι έχει περίσσευμα, κ να πάνε κ αυτοί…Να παίρνουν κ έξτρα προσωπικό τα καλοκαίρια για 6 μήνες να κάνουν περιπολίες, όπως παίρνουν καθαρίστριες
    ..Όλοι τώρα την σεζόν δουλεύουν ποιος θα πάει..Ας βγουν κ από τα γραφεία του δήμου κ να πάνε….

    • όσοι περάσουν απ τα εγκαταλελειμμένα μέρη να μαστουρώσουν,η να πιουν ,πετάνε αποτσίγαρα,τα βεγγαλικά πρέπει να σταματήσουν απ όλους ΜΕ ΝΟΜΟ,οι τουρίστες πρέπει να ενημερωθούν.. απίστευτα πράγματα γίνονται αυτή την σαιζόν , πρέπει να τιμωρηθούν κάποιοι

  4. δήμαρχε θα μας εξηγήσεις στις 10:00 το βράδυ ποια ορκ ρίχνανε βεγγαλικά κι αν πηγανε αυτόφωρο;;;γιατί αν δεν τους πήγατε αυτόφωρο τότε είστε άξιοι της μοίρας σας.Καληνυχτα

  5. μια γκρίνια μια δυσαρέσκεια να μας βγαίνει πάντα και για όλα!!!!πόσο κάτω πια..
    βγάζει ανακοίνωση γιατί βγάζει !!δεν βγάζει γιατί δεν βγάζει…!!!αμάν πια με την λογική του τίποτα…Μπορείς να βοηθήσεις καν’το.Δεν μπορείς, δεν θες, βούλωσε το!!!! Αυτή η αιώνια αντίδραση.σε όλα προκαλεί …εμετο..Αν έχετε τα ψυχολογικά.σας μην μας τα ξεφορτωνενετε.

  6. Αυτούς πού κυκλοφορουν ανεξέλεγκτη στην ύπαιθρο των νησιών! Θα τούς μαντρώσεται επιτέλους? Είναι πολλοί και επικίνδυνοι! Να ζητήσετε και από τους ξενοδόχους και όλους αυτούς που χαίρωνταιτα τα μεγάλα κέρδη τού τόπου συμπαράσταση και βοήθεια??? Να βγάλετε και αρκετούς απο τα δροσερά γραφεία σας προς τα έξω!!! Οχι πάντα οι φιλότιμοι χρήσιμοι ηλιθιοι!!! Κάνε προς τα εκεί τα πρώτα του σού βήματα (να το δούμε!) και ακολουθούμαι και οι άλλοι!

  7. ΄΄ΚΟΜΠΟΣ΄΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΘΑΡΙ; ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΕ;

    • σε εμαθε ολο το νησι,ποιος εισαι.Σε βγαλανε στην φορα.Βγες απο την τρυπα σου και ελα να ακουσεις τι σου σερνουν.

      • σχετικά μέ τό σχόλιο: ΄΄ψηλέ χίπι΄΄… λοιπόν… εδώ είμαι. τά ερωτήματά μου είναι ορθά. καί οί απαντήσεις… φρόντισα νά τά διασταυρώσω μέ πολιτ.μηχανικό,εργολάβο καί γεωπόνο. είμαι ψηλός καί δέν έχω κανένα πρόβλημα μέ τούς πιό κοντούς.
        αντικομφορμιστής κι απλός αντί κυριλές , σινιέ, υποκριτής κτλ. δέν ζώ σέ καμία τρύπα. ευχαρίστως , βγαίνοντας από τήν τρύπα σου , νά ελθεις νά μέ βρείς -αφού μέ ξέρεις,(΄΄ξεσκέπαστηκα-στήν φόρα΄΄), λές κι έκανα κάποιο παράπτωμα κάνοντας ερωτήματα έκανα καί λέγοντας τήν γνώμη μου- καί νά πείς ότι θές. τό πιό πιθανόν είναι νά κρατήσεις τήν ανωνυμία σου. εναλλακτικά, προσκαλεσέ με – τόπο κ χρόνο. μπόρείς νά φέρεις κι άλλους όμοιους σου πού μού σέρνουν. συμπληρωματικά, οί απόψεις μου συμπίπτουν μέ πολλών καί όχι μόνο στά σχόλια πού δημοσιεύοντε εδώ.
        έν αναμονή τής συνάντησής μας , σέ χαιρετώ.ψ.χ. σάρωθρον.

  8. Μπράβο Δήμαρχε που κλείνεις τους δρόμους τον Ιούλιο για να κάνεις έργα!
    γιατί αν δεν κλείσουν οι δρόμοι τον Ιούλιο πότε θα κλείσουν? το Γενάρη η το Φλεβάρη?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ