Λαϊκή Συσπείρωση για φωτιά στο Αμανιού: Πάρτε τώρα ολοκληρωμένα μέτρα πυροπροστασίας

13
12942

Πάρτε τώρα  ολοκληρωμένα μέτρα πυροπροστασίας

 

Η πρωινή φωτιά στο Αμανιού , που ευτυχώς για όλους μας τέθηκε γρήγορα υπο έλεγχο χάρη στην άμεση επέμβαση της Π.Υ , ήταν αρκετή για να μας κοψοχολιάσει όλους !

Δεν φταίει όμως για όλα “ο κακός μας ο καιρός”..

Κυβέρνηση,περιφέρεια και δήμος ξέρουν αυτό που είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού δλδ την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση σε δάση και αρμόδιες υπηρεσίες.

 

Για άλλη μια φορά η Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Κω καλεί την κυβέρνηση να πάρει ΤΩΡΑ ολοκληρωμένα  μέτρα, για να μην βρεθεί και το νησί μας στην μακριά λίστα των καμένων.

 

Στην κατεύθυνση αυτή ,για απαίτηση αυξημένων δαπανών και ενίσχυση της Π.Υ και της Πολιτικής Προστασίας με ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονο εξοπλισμό -που έστω και τώρα -να δράσουν προληπτικά σε όλο τον ορεινό όγκο του νησιού οφείλει και ο Δήμος της Κω να κινηθεί.

 

Για την προστασία ζωών κατοίκων και επισκεπτών. Για την προστασία του φυσικού μας πλούτου και περιουσίας.

 

 

 

Για την Λ.Σ

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • αν ακουγες τι λενε χωρις να κολουσες ταμπελες….η χωρα θα ειχε λιγο καλυτερη τύχη!
      τα βαζεις με το ΚΚΕ… ενω σε ..μπιπ..ολοι οι αλλοι. φατους στην μάπα κ οταν καεις κλαψε σαν …@@να…. γιατι αν αντι μιζας, αγοραζαν καναντερ θα χες την πυροσβεστικη που αξιζει σε πολυτες!!!

      • Τι λένε για πεσμας;Ωραία λόγια και χορατα;Τι σκριβως έχουν προσφέρει στη χώρα ;Τόσα χρόνια τους πληρονουμε τι έχουν κάνει για τον κόσμο;Ούτε την λέξη Ελλάδα και Ελληνικό λαό δεν λένε.Άντε να κάνουν καμία πορεία μέχρι την Αμερικανική πρεσβεία και να μαζευτούν χώρια στις συγγεντρωσεις τις Πρωτομαγιάς.Η πρόταση πια είναι πάνω στο θέμα μας.Τι μα κάνουμε δηλαδή ;Να ανοίξουν δρόμους στο δάσος,να πάρουν 200 αεροπλάνα 500 πυροσβέστες να περιμένουν εκεί τι;Να δώσουν αυξήσεις;Είπε κάτι και δεν το πρόσεξα;Τέλος τι είπε διαφορετικό από τους Χρυσαυγίτες;Που πρέπει να διαβάσουμε ανακοίνωση τους;Τελικά Καλα έκανε ο Πούτιν που σκοτώνει Ουκρανούς όπως οι Τούρκοι τότε στη Κύπρο;Βλέπουν διαφορά σε αυτό;

  1. περισσότερη πλάκα εχει να σχολιαζουν αυτοί που κυβερνανε και η πολιτικη τους μας καίει σε 64 μετωπα σε ολη την χωρα απο την Ροδο εως την Κέρκυρα.
    Τα αποτελέσματα την πολιτικης σας τα βλέπουμε..

  2. δηλαδή πάντα για ότι γίνει φτιάνε οι άλλοι ( πρωθυπουργός , δήμαρχος ,πρόεδρος ) και όχι αυτός που πήγε και έβαλε την φωτιά στα καλάμια η αυτός που πέταξε το τσιγάρο αναμμένο στα ξερά χόρτα… έλεος πια με την γνωστή καραμέλα ,ας γίνουμε λίγο ποιο υπεύθυνοι και ποιο προσεχτικοί σαν άνθρωποι και μετά ας ρίχνουμε ευθύνες σε τρίτους!!!!

    • Τρίτους;;;ποιοι είναι τρίτοι ρε άσχετε;;;;Αυτοί δεν είναι που πήραν 40% για να λύσουν τα προβλήματα του ελληνικού λαού;;;Αυτοί δεν είναι που λένε σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε;;;Αυτους με τους παχυλους μισθούς;;;το ξέρεις ότι τους περισσότερους απ’ αυτούς τους τρίτους που επικαλείσαι τους σήκωσες απ’ τις πολυτελείς σουίτες(σιχτιριζοντας βέβαια τους πάντες) ξενοδοχείων ανά την χώρα που τρώνε τα λεφτά του ελληνικού λαού;;Που να ρίξουμε την ευθύνη αυτής της επαναλαμβανόμενης φυσικής καταστροφής παρόμοια με την περσινή;;;και πιθανόν κάι του χρόνου αν μείνει βέβαια τίποτε.Στον απερχόμενο Τσίπρα;;;Εσείς τώρα ψηφίζετε κιόλας.

      • Κάτσε στον καναπέ σου και μην ανακατεύεσαι άσε εμάς να δουλέψουμε,να ζήσουμε να διασκεδάσουμε.Εσυ περίμενε εκεί να σχολιάζεις και να περιμένεις τον Μεσία.

    • Αυτοί οι τρίτοι ζωντανό είναι αυτοί που τους ψησισες για να σου λύσουνε τα προβλήματα και πληρωνωνται αδρά απο εμάς όλους.Η ετυμηγορία σου προδίδει δημόσιο υπάλληλο παλιάς κοπιας μπαρουτοκαπνισμενο και χαμένο πίσω από βιβλία που οποίος τον ενοχλήσει δεν τον εξυπηρετεί ποτέ.

  3. Αλήθεια πόσα οικόπεδα εντός πόλεως[μόνο στην οδό Μακρυγιάνη υπάρχουν πάνω από 5 οικόπεδα] και στους γύρω οικισμούς παραμένουν ακαθάριστα στα οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκδηλωθεί φωτιά;Εφαρμόστε το νόμο που λέει ότι όποιος δεν καθαρίζει το οικόπεδο του επεμβαίνει ο δήμος το καθαρίζει και τον χρεώνει με το ανάλογο ποσό.Μπείτε μπροστά και πιέστε,είσθε αντιπολίτευση κάντε κάτι χρήσιμο, όχι μόνο λόγια και υποδείξεις,φτάνουν τα λόγια,έργα θέλουμε.

  4. μπράβο στη Λαϊκή Συσπείρωση για την πρωτοβουλία
    χρειάζονται ολοκληρωμένα μέτρα, μαζέψτε όλους τους Πακιστανούς , Μπαγκλαντεσιανους και Ρομά
    στη Ρόδο οι κάτοικοι τέτοιους έβλεπαν να βάζουν φωτιές. οι μαρτυρίες είναι πάρα πολλες
    στο Φαληράκι τον κυνήγησαν αλλά δεν μπόρεσαν να τον πιάσουν τον φασίστα τον Πακιστανό

    • Τι τους λές τώρα; Από την μία τους λές μπράβο και από την άλλη να κλειδώσουν τους ΠακιστανοΜπαγκλανεσιανούς και λοιπούς λαθρομετανάστες και γύφτους; Δεν γίνεται αυτό, αφού ξέρεις ότι είναι λαθρολάγνοι και ευαισθητούληδες οι κομμουνιστές. Μόνο στα λόγια βέβαια. Και τις φωτιές για να ξέρεις, τις έβαλαν οι Φονιάδες των λαών Αμε-ρι-κάνοι ιμπεριαλιστές που θέλουν να εξαθλιώσουν τα λαϊκά στρώματα και την εργατιά.

  5. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑΡΘΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ .

  6. Μάλλον θα ήταν αθλητής του στίβου και έτρεχε με 200 και δεν μπόρεσαν να το πιάσουν, είχε βάλει και αντηλιακό λάδι και γλίστραγε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ