Δήλωση Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά συμπαράσταση στην πυρόπληκτη Ρόδο

19
9010

Δήλωση Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά

συμπαράσταση στην πυρόπληκτη Ρόδο

 

 

Επικοινώνησα σήμερα  με το Δήμαρχο της Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, όπως επίσης και με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, για να τους εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου μας, αλλά και όλων των Κώων, προς την γειτονική μας Ρόδο και τους κατοίκους της που δοκιμάζονται σκληρά αυτήν την ώρα!

Με τις δυνάμεις μας, με την πολιτική προστασία του Δήμου Κω να βρίσκεται σε απόλυτη επιχειρησιακή ετοιμότητα, συνεδρίασε προχθές το συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας και είμαστε σε θέση να στηρίξουμε έμπρακτα τους συμπατριώτες μας Ροδίτες, εφόσον κάτι τέτοιο μας ζητηθεί και κριθεί απαραίτητο, καθώς η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη και το πύρινο μέτωπο μαίνεται ανεξέλεγκτο, κατακαίει όχι μόνο δασικές εκτάσεις αλλά και χώρους ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

Έχω δώσει εντολή για απόλυτη επιφυλακή στο ανώτατο επιχειρησιακό επίπεδο.

Είμαι, από το πρωί, σε διαρκή επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο Σταμάτη Καμπουράκη, ο οποίος με την σειρά του βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ώστε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και να συνδράμουμε στην μεγάλη δοκιμασία που περνούν κάτοικοι και επισκέπτες στη Ρόδο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε φυγε με την μπουλτοζα…..και μεινε εκει….
    ο καλος Θεος ακομα μας προστατευει…γιατι εαν περιμεναμε απο σενα και τον Χατζηβ…δεν θελω να το σκεφτομαι….

      • ποιος θα σε τιμωρήσει ανθελληνα,?
        τουρκογυφτε σλβανοπακιστανέ?

        • Εισαι ενας αληταμπουρας.Παρακαλας να παρει φωτια στο νησι για να αντιπολιτευτητε τον δημο.Ακου αλητη σαν ροδιτης θα σου πω οτι οι κωοι βγαινουν νυκτα μερα και βλεπουν τα δαση τους.Ενω εσυ αλητη καθεσαι στο πληκτρολογιο και γραφεις κακιες για το νησι.Θα σου πω και αυτο που ακουγετε στην ροδο,ο κυριος δημαρχος ειναι ξανα δημαρχος.

  2. Μη περιμένουμε να πάθουμε τα ίδια για να κάνουμε πράξεις..Προσεχουμε για να έχουμε..Τα δάση και τα βουνά μας θέλουν την απαραίτητη προσοχή..Αντιπυρικές ζώνες σε όλο το νησί άμεσα.

    • ειναι να βαλουν φυλακες σε ολα τα δαση του νησιου.Υπαρχουν πονηροι που θα κανουν κατι εσκεμενα,για να κατηγορησουν τον δημο.Ξυπνατε κωοι,βλεπετε τι χαραχτηρες ανθρωπων υπαρχουν,που για την εξουσια μπορουν να καψουν τα παντα.Ω!!!!! ΠΟΝΗΡΟΣ!!!!!

    • Ολοι στην ροδο φωναζουν οτι ηταν εσκεμενη η φωτια.Τα πασοκουμουνια,και συριζοκομουνια θελουν προσοχη.Βαλτε κοσμο να τους παρακολουθουν,γιατι αυτα τα κουμουνια κανουν τα παντα για την εξουσια.Ολη η ελλαδα να το γνωριζει,ΣΤΙς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.Δολοφονουν την ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.

  3. αυτο ακριβως ειναι ΕΛΛΑΔΑ ….δεν κανω τιποτα….οταν γινει το κακο…κανάλια συλυπητηρια…κτλ

    • Δεν εχουν αδικο αυτοι που φωναζουν να υπαρχουν φυλακες,απο την μια μερια του νησιου εως την αλη ακρη. Εχουν γνωση οι φυλακες!

  4. Να φανταστώ και το πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη γήπεδο του Α.Ο. Πυλίου ήταν στα πλαίσια της συμπαράστασης; Ειλικρινά ντράπηκε και η ντροπή

  5. ΒΑΛΤΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ Κ ΠΑΝΩ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΖΙΑ ΧΘΕΣ

  6. βρε αχρηστοι για το νησί έχετε κάνει τπτ εκτός από το να το καταστρέφετε μαζί με τα άλλα τα παιδάκια που έχετε μαζέψει?

  7. Εισαι ενας αληταμπουρας.Παρακαλας να παρει φωτια στο νησι για να αντιπολιτευτητε τον δημο.Ακου αλητη σαν ροδιτης θα σου πω οτι οι κωοι βγαινουν νυκτα μερα και βλεπουν τα δαση τους.Ενω εσυ αλητη καθεσαι στο πληκτρολογιο και γραφεις κακιες για το νησι.Θα σου πω και αυτο που ακουγετε στην ροδο,ο κυριος δημαρχος ειναι ξανα δημαρχος.

  8. ρε εδώ δεν μπορείτε να φτιάξετε το νησί μας σε ηρεμους καιρούς!μην μιλάυε τουλάχιστον!αχρηστοι!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ