Οι ανθοστήλες ξαναμπήκαν σε πλ. Ελευθερίας και πλ. Κονίτσης

9
9856

Οι ανθοστήλες ξαναμπήκαν σε πλ. Ελευθερίας και πλ. Κονίτσης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να κοστίζει 7000€ η μια, μήπως φορτίζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα; Γιατί μου αρέσει το σημείο!

  2. όταν θεωρείς τους δημότες κότες τους προσφερεις ακριβά πιτουρα.
    να βάλετε και μια ταμπέλα να γνωρίζουν οι επισκέπτες τα χαρακτηριστικά κάθε ανθοστηλης και στο τέλος και την τιμή, μόνο 7000 ευρώ η μία.

  3. φτιάξτε πρώτα την κω που ειναι ένα ρημάδι όλο τ νησί είναι κατεστραμενο σ αλλά νησια πας και χαζεύεις..εδώ οι άνθρωποι είναι αλλά κ αλλά που διοικούν κ χειρότεροι αυτοί που τους ψηφιζουν

  4. ΡΕ πάτε καλά? Εδώ ο κόσμος πεινά και εσείς κάθεστε και κάνετε φιγούρες για το θεαθήναι! Να τα μαζέψετε και να ξεκουμπιστειτε, να φύγει η σαπίλα απ το Νησάκι μας!

  5. Μιζερια και τιποτε αλλο. Οι ανθοστηλες ειναι ωραιες και δίνουν χρωμα οπου μπηκαν. Σχολιάζουν οι πικροχολοι αυτοι που οταν ο πρωην δηναρχος κυκλοφορουσε με σοφέρ και πανακριβο τζιπ δεν μιλουσαν. Αυτοι που οταν ο Κυριτσης καθοταν σε πολυθρονα 9000 χιλιαδων ευρω δεν μιλουσαν αυτοι που οταν ο Ηλιας εμπαινε σε μπανιερα τα πληρωνε ο δημοτης 8000 δεν μιλανε.Οταν οι αναθεσεις πηγαιναν σε συγγενεις και δημοτικους συμβούλους παλι δεν μιλαγαν.Για τις ακριβες κουρτινες και την αγορα απο συγγενη;;;ουτε αυτο το θυμαστε;;; Επιλεκτικη μνημη λέγεται και οχι αισθητική.

  6. Εξόφληση γραμματίων είναι.Ότι προλάβει μέχρι τον Οκτώβρη .Φωνάζετε εσείς θύματα υπέρ του Νικηταρά να οικονομάνε κάποιοι.

  7. ΟΙ ΑΝΘΟΣΤΗΛΕΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΆΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΎΡΟ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ!Η ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ ΤΟ ΝΗΣΊ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ