Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Σεβαστιανός Παρβέρης

19
8752

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Σεβαστιανός Παρβέρης

 

Την στήριξη του στον Θεοδόση Νικηταρά και την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επαναβεβαίωσε ο Σεβαστιανός Παρβέρης, Κοινοτικός Σύμβουλος Ασφενδιού, από το 2019.

 

Ο Σεβαστιανός Παρβέρης, δήλωσε «…αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση γιατί επιβεβαιώθηκαν οι λόγοι που αποφάσισα να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με ικανοποιεί η συλλογική προσπάθεια, η φροντίδα για τον τόπο και τους συμπατριώτες μας. Η υποστήριξη των συνδημοτών στην προσπάθεια μας, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Με Δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά κάνουμε πράξη την ενότητα που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Δώσαμε μάχες μαζί, σχεδιάσαμε, υλοποιήσαμε και έτσι θα συνεχίσουμε».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΕ ΕΊΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΌΛΟΓΟ ΠΑΙΔΊ ΑΛΛΆ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟΝ ΚΟΨΙΜΙΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΧΑΛΆΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΊ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ.

  2. Παιδιά σαν εσένα που τρέχουν για όλους και για όλα, χωρίς πολιτικές διακρισεις και προσωπικο όφελος, χρειάζεται το Ασφενδιου.

    Υ.Γ Σου εύχομαι τα καλύτερα σε αυτή σου την προσπάθεια και τα χειρότερα στο τριφύλλι σου!!!!!

  3. Μπράβο παιδαρά μου μπάλα χαμηλά που σου έχω πει μην ακούς κανένα είσαι δυναμίτης όπως λέμε η κατσούνα δες σιγανά σιγανά σιγανά και ταπεινά

  4. Συγχαρητήρια για την υποψηφιότητα σου εκ νέου φίλε μου Σεβαστέ!Θα πας πολύ καλά γιατί έβαλες την προσωπική ζωή σου στην άκρη και ασχολήθηκες με το χωριό όταν άλλοι έριχναν ζεμπεκιες και ταξιδακια σε άλλα νησιά οποίος καταλαβε κατάλαβε!Καλή επιτυχία ο Νικηταράς θα νικήσει γιατί το νησί θέλει καλούς ανθρώπους που το σέβονται και όχι εγωιστές που θέλουν να εκδικηθούν την κοινωνία που δεν τους στήριξε και να τους τηνε χουν φυλαμενη άμα βγουν!

  5. Με κατευθυνόμενα βλήματα σίγουρα..! Όταν οι νέοι άνθρωποι υπερασπίζονται τον τόπο τους και τα συμφέροντα του σας χαλάνε τα πλάνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ