Σεβ. Παρβέρης για Μ. Γιωργαλλή: Έστειλε έγγραφο στο δήμο ζητώντας αυτές τις εργασίες και σήμερα ο ίδιος λέει ότι έγιναν ανεβάζοντας περσινές φωτογραφίες!

23
13623

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α ρε Μιχαλάκη όσους κοροϊδεψες κοροϊδεψες!Για καμία ζεϊμπεκιά εκεί στην Ζια καλά σου είναι!Για τα υπόλοιπα άσε να τα κάνουν αυτοί που πραγματικά αγαπανε το νησί!

  2. Ο άνθρωπος αυτός το πήγε σε άλλο επίπεδο …αυτό που ξέρει το χωριό δυστυχως είναι ότι είναι απών εδώ κι ενα χρόνο .ας το παραδεχτεί έστω …και όχι να προσπαθεί με ψευτιες να φανεί ούτε να περιμενει που θα πάει ο δεσπότης να ψάλει και θα έχει κάμερες να τον βγάλουν φωτογραφία..αν αγαπάς την εκκλησία να πας όταν δεν έχει φωτογράφο κύριε .

  3. Αποκλείεται να γίνονται αυτά τα πράγματα από τον πλανηταρχη…δεν τό πιστεύω…μην το ξανά πείτε αυτό. Πιπέρι στο στόμα. Ραντεβού στις εκκλησίες.

  4. Ραντεβού στην λειτουργία του Αγίου Δημητρίου. Όλοι οι καλοί χριστιανοί χωράνε. Ευλογίσον. Μιχαλακι για αναγνώστης πας?

  5. Μιχάλη γιωργαλη,εσυ θα είσαι η αιτια που θα πιάσει πάτο ο κυριτσης,και η Ρούφου.Δεν φτάνει που ο κυριτσης και η Ρούφου είναι αντιπαθητικοι,εισαι και εσύ να κανεις τις μακακιες σου.Το παιχνίδι είναι χαμένο με εσάς.Αντι να βγει μπροστά κάποιος που να τον σεβοντε στο νησί,υπάρχετε εσείς για να είναι ο νικηταρας αλα πεντε χρονια.Αντε βρε μιλαλη συνεχισυε ετσι μεχρι να ξετρυπησετε τον πάτο.

  6. Βρε καλός τον παρβερη !! Όπως λέει και ο Σφακιανάκης στο τραγούδι πήραν οι ασημαντοι αξία τίποτα δεν έχει σημασία. Βρε σεβαστιανε στο Ασφενδιού ποια είναι η ιδιότητα σου ;

    • Κάνει ότι θα έπρεπε να κάνει ο κοψιμιος πρόεδρος της κοινότητας παρέα. Μάτια έχουμε και βλέπουμε! Όσο είχε το αμαξάκι ερχόταν και μας έβλεπε. Τον τελευταίο χρόνο καπουτ. Πήγε και η βενζίνη στα 2€.. καταλαβαίνεις…

  7. Γιατί δεν έρχεστε στη κέφαλο να κλάψετε την μηρα σας μαζί με το δικό μας σας ψηφηζουν και την βλέπεται όλοι πλανητα αρχή δες

  8. Ομολογώ οτι δεν σου το ειχα! Εισαι φοβερος ακομα και στα fake news!

    • Ο Γιωργαλης και όχι μόνο….έχουν μάστερ στην προπαγάνδα και στο να φέρνουν πράγματα και καταστάσεις όπως τους συμφέρουν αλλά όπως λένε το ψέμα έχει κοντά ποδαρια…..

    • ούτε ιερό ούτε όσιο! Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια…. Έχω κάποια ερωτήματα να θέσω όμως…..ως τι απαντάει ??? ποιος φοράει τα παντελόνια τελικά??? ήταν παλιές οι φωτογραφίες ή όχι??? Μιχάλη ο κόσμος γνωρίζει δεν κοιμάται!! Καιρός να φορέσεις παντελόνια και να αποχωρίσεις και να περισώσεις όσο έχει μείνει ..

  9. Τελικά κ. Γιωργάλη αναρτήσατε περσινές φωτογραφίες ή όχι; Στείλατε έγγραφο που ζητούσατε από τον Δήμο τις εργασίες για τίς όποιες λέγατε ότι ολοκληρώθηκαν;

  10. ΦΙΛΕ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΕ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΔΟΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΙ…
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ….

  11. Ποιος θα μπορούσε να αμφισβητήσει ότι ο Γιωργαλης δούλευε για το χωριό του και για αλλά πολλά όλα αυτά τα χρόνια …δηλαδή ξαφνικά τον βγάζουμε άχρηστο και ψεύτη ?μηπως βάζετε τρικλοποδιές και δεν τον αφήνετε να διεκπαιρεωνει εργασίες γιατί πολύ απλά εσείς θέλετε να κάνετε κουμάντο για ένα καπρίτσιο και όχι για το καλό του τόπου ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ