Ιωακείμ Χατζαντώνης, Σεβαστιανός Παρβέρης, Γιώργος Μονάχας: Στηρίζουμε την προσπάθεια της Δημ. Αρχής για Νέο Νοσοκομείο στο Λινοπότη

21
4123

Η πολιτική αντιπαράθεση που δεν έχει τίποτα να προσφέρει στο δημόσιο συμφέρον , δεν πρέπει να υπάρχει

Πριν λίγες ώρες, έκπληκτοι  διαβάσαμε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επιστολή των προέδρων Ασφενδιού και Πυλίου για την ανέγερση νέου νοσοκομείου στην  περιοχή Λινοπότi. Το συνδέουν δε με την ανέγερση στην ίδια περιοχή αθλητικού κέντρου, κάνοντας υπόθεση για » χρηματοδότηση που μάλλον χάθηκε», όταν είναι γνωστή σε όλους η δημόσια  τοποθέτηση και δέσμευση του Περιφερειάρχη.
Το νέο νοσοκομείο στο Λινοπότι, που έχει την ήδη εκφρασμένη εδώ και χρόνια  ομόφωνη θέση του δημοτικού συμβουλίου του τέως Δήμου Δικαίου, που αποτελεί καθολικό αίτημα των κατοίκων του νησιού, δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης. Η δημόσια παρουσία προ έτους  των δύο προέδρων στο χώρο αυτό μαζί με το δήμαρχο Κω, δείχνει ότι γνώριζαν καλά και  υποστήριζαν την αναγκαιότητα του νέου νοσοκομείου.
Σήμερα, τι μπορεί να άλλαξε?
Δηλώνοντας ότι δεν ερωτηθήκαμε για την επιστολή αυτή, στηρίζουμε την προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την ανέγερση νέου νοσοκομείου και αθλητικού κέντρου στο Λινοπότι.
Εκτίμηση μας είναι, ότι η πολιτική αντιπαράθεση που δεν έχει τίποτα να προσφέρει στο δημόσιο συμφέρον, δεν πρέπει να υπάρχει.

Με εκτίμηση

Ιωακείμ Χατζαντώνης, Παρβέρης Σεβαστιανός, Μονάχας Γιώργος

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να γιατι ο νικηταρας θα παρει το 75% αυτη την φορα.Εκανε περα τα ……και εχει διπλα του ανθρωπους αγαπητους στο νησι.Ειναι ηλιου φα-ι-νοτερο σε ολο το νησι,οτι αυτη η δημοτικη αρχη θα ηγειται για πολλα χρονια.

    • Ποιός θα ηγείται;;
      Με πόσο;;;
      Για όλα οσα είπατε και λέτε… για όλα όσα κάνατε..και κάνετε..για τον απολογισμό των έργων σας(😀)…. θα εισπράξετε τον λογαριασμό..
      Και δεν συνεχίζω… ας κάνω πως δεν το διάβασα!
      Ραντεβού στα γουναράδικα…

      • Ψιτακι απο οταν ειπες ραντεβου στα γουναραδικα στον μπαμπη τον τσατσαρωνη για να τον τιμωρησεις στον δηρας, μαλλον το ξεχασες αυτο και τωρα το γραφεις και σε σχολιο. Α βρε γιωργακι κακομοιρο τι θα ξανα_παθεις

        • Ανώνυμε δημοκρατικέ πολίτη….απλός δημότης σου γράφει…σλλά όποιος έχει την μύγα…
          Αλήθεια θα μάθουμε αν έγινε κερδοφόρα η επιχείρηση πού χρεώνεται στούς πολίτες;;;
          Θα μάθουμε που πηγε η Μαρία;;;

  2. Επιτέλους ξυπνήσατε Κύριοι του τοπικού συμβουλίου Ασφενδιου. Πόσες αποφάσεις έχει πάρει ο Πρόεδρος σας χωρίς την σύμφωνη γνώμη σας;

  3. Απορω, εσεις σοβαρα ατομα πως ανεχεστε να κανει δηλωσεις εν ονοματι του τοπικου..
    αυτος ειναι γνωστο, απο που παιρνει εντολη και γραμμη!!

  4. Το ειδαμε και αυτο.
    Ο προεδρος του Ασφενδιου, να βαζει τρικλοποδιες, στην ανεγερση του νεου νοσοκομειου στο λινοποτη.
    Ασε που ο Αναστασης ο προεδρος τουΠυλιου λεει δεν υπεγραψα γιατι ειμαι υπερ της ανεγερσης νεου νοσοκομειου και αθλητικου κεντρου στο λινοποτη.
    Δηλαδη πλαστογραφηθηκε η υπογραφη του;
    Και ποιος ειναι ο πλαστογραφος; Και βεβαια το μεγαλο ερωτημα ειναι ποιος ειναι απο πισω.
    Γιατι αυτο το παιδακι, καποιος το καθοδηγει, και καποιος του δινει εντολες!!!
    Ποιος αλλος;
    Αυτος που δε θελει νοσοκομειο και αθλητικο κεντρο στο λινοποτη!!

  5. Έχουμε Δήμο??? Η ήρθε η ώρα και σας πιάνει πανικός που βλέπετε ότι δεν γίνεται κάτι στο γενικό σύνολο? Τέτοιες δηλώσεις θα κανει και η κουτσή Μαρία τωρα με εντολή του δημάρχου μήπως και σώσει κάτι! Και φυσικά μετα της δηλώσεις των προέδρων, και σύντομα θα βγάλουν και αλλη ανακοίνωση οι υπόλοιποι πρόεδροι!!!!

  6. Παιζει πολυ ιντριγκα και το μονο που παθενει καποιος που μπλεκει με τα τοπικα πολιτικα ειναι να φοβαται να δει τα σχολια στα νεα για αυτους. Κραξιμο και καμια φορα και σωστο θα φατε καλη τυχη .

  7. Βγαλτε ολα τα απλυτα στη φορα, να τα μαθει και ο κοσμος. Ο ανθρωπος νομιζει οτι η κοινοτητα ειναι το μαγαζι του και κανει οτι θελει.

  8. Στηρίζεται την προσπάθεια του δήμου για το τίποτα; Βλέπετε εσείς προσπάθεια κάπου;Μόνο θα και φωτογραφίες έχουμε.Αυτο στηρίζετε;

  9. Α,καλά άμα περιμένετε εσείς να γίνει νοσοκομείο στον Λινοποτη ……..καληνύχτα! Σε καμιά πενηνταριά χρόνια και βλέπουμε……….

  10. Ο Γιωργαλλης στις άλλες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον Κυριτση και τώρα κάνει δήθεν μαγκιές μπας και πάρει τη θέση της …..

  11. Μωρέ ………… γιε μου ξαπολαστα πιο φταδα τα ξελεμματικα τα πολιτικά και παενε πέσε…….!Ίντα θέλεις τώρα με τις μύξες και τα φυαλια?

  12. Άνθρωπος της t.v θα κάνη παράταξη και όχι ο Μηχαλης. Θα ονομασθεί «κίνηση ερωτευμένων «. Ρόνια μας πολλά.

  13. Μιχαλακι απο τη μια κοβεις ξυλα για τους κολλητους, και απο την αλλη δε θελεις νοσοκομειο και αθλητικο κεντρο στο λινοποτη.
    Εισαι οπως στα πολιτικα.
    Τριτη πεμπτη νεα δημοκρατια, τεταρτη παρασκευη χρυση αυγη, σαββατο συριζα,
    και κυριακη πασοκ. Στα τοπικα δευτερα τριτη με την ισχυρη κω, τριτη τεταρτη με τη δυναμη αλλαγης πεμπτη παρασκευ με τη ρουφα, το σαββατο με την κικη και την κυριακη ανεξαρτητος. Βρε φιλε κατσε καλα. Ποσο ακομα θα ρεζιλευεσαι?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ