Χάντζος Κωνσταντίνος – Δύναμη Αλλαγής Κως 2023: Στους δύσκολους καιρούς που έρχονται η συνείδηση μας δεν δικαιούται να εφησυχάζει

28
6823

ΧΑΝΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: ‘’ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΙ!’’

 

Γιατρός, ειδικός παθολόγος, τέως Διευθυντής χρόνιων παθήσεων Στρατιωτικού Νοσοκομείου ειδικών νοσημάτων       414 ΣΝΕ Πεντέλης, ο Κώστας Χάντζος δεν είναι μόνο μάχιμος γιατρός, πάνω απ’ όλα είναι ένας άνθρωπος που αγωνιά για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, των ανθρώπων του και της Πατρίδας.

Με λίγα μεστά λόγια δηλώνει παρών στην προσπάθεια να σηκώσουμε ψηλά την Κω:

«Είναι μια καλή ευκαιρία για τον καθένα μας να προσφέρει την πείρα μιας ολόκληρης ζωής στην κοινή ωφέλεια.

Απέναντι στους δύσκολους καιρούς που προμηνύεται ότι έρχονται, η συνείδηση μας δεν δικαιούται να εφησυχάζει.

Στα από 20ετίας χρονίζοντα προβλήματα του τόπου απαιτείται και θα καταβληθεί εργώδης προσπάθεια».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΧΑΝΤΖΟ, ΜΑΖΙ προχωράμε.’’

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δήμαρχε της καρδιάς μας σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική επιλογή που έκανες με τον Γιατρό μας.Τετοιους πολύτιμους ανθρώπους χρειαζόμαστε στην κοινωνία, ανθρώπους με μεγάλη πείρα που είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν στον τόπο. Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στον Γιατρό μας και γενικά σε όλη την παράταξη.

    • ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΠΑΘΟΝΤΕΣ.ΟΛΟΙ

      • Εαν δεν υπαρχουν βωμολοχιες γιατι τα κοβετε?
        Και εφοσον καποιος θελει και «εκτειθεται» δημοσιως για δημοσιο η δημοτικο αξιωμα, νομιζω οτι μεσα σε πολιτισμενο πλαισιο, πρεπει να δεχεται την οιανδηποτε κριτικη.
        Εσεις ομως κοβεται και σχολια αδικαιολογητα.

  2. ΜΠΡΆΒΟ ΓΙΏΡΓΟ, ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΉ ΕΠΙΛΟΓΉ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΈΡΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΖΗΠΑΡΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΞΙΩΜΈΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΆΕΙ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΨΙΜΙΩΝ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΆ ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ ΜΑΥΤΟΥΣ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΌ ΨΩΜΊ.!!!

  3. Ο ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ .ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ Κ ΧΑΝΤΖΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.

  4. ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΤΑΝΑΧΩΡΗΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΩΝ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ.

  5. Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ
    ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΌΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΝΈΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.
    ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΔΗΛΏΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΊ ΠΟΛΊΤΕΣ ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΤΕ ΈΧΕΤΕ ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΑΣ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ