Δημήτρης Καλλούδης: Εξέλειπε ο σεβασμός

8
5695

ΕΞΈΛΕΙΠΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ_________________
1)ΣΑΒΒΑΤΟ περί τις 23.00 δύο κάδοι υπερ-φορτωμενοι παρελαύνουν μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη και οι ξένοι τουρίστες χασκογελουν με την κατάντια και την ασέβεια μας.
2) Για την πινακίδα μπροστά από την συνθεση του άγαλματος ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ έχουμε ξαναγράψει πριν δύο χρόνια. Η πινακίδα όμως επιμένει να στέκεται ορθή και να την αγναντεύουν με υπερηφάνεια όλοι όσοι περνούν και δεν δείχνουν καμία σημασία στο άγαλμα αλλά στα ορεκτικά που διαλαλεί η συγκεκριμένη πινακίδα.
Είναι να απορει κάνεις για την ασέβεια που διατυμπανιζουν, όχι ελπίζω Κωοι, αλλά οι παρεισακτοι επιχειρηματίες και που εκθέτουν το νησί του Ιπποκράτη.
Οι δημοτικές αρχές εν προκειμένω τι κάνουν?
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μάστορα ξυπνά , το νησί το κάνουν ρόμπα οι δήμαρχοι κ οι βουλευτές της Δωδεκανήσου, εννοείται ότι ο επιχειρηματίας βλέπει μόνο το συμφέρον του …..αυτά τα ολιγα

  2. Αντι να θιγουμε σοβαρα ζητηματα οπως οτι πεθαινει κοσμος απο ελλειη γιατρων και εκαβιτων επειδη προσπαθει να τα ιδιωτικοποιησει ολα ο Κουλης…ασχολουμαστε με το φαινεσθαι μονο? εχετε ιδεα οτι και οι τουριστες αντιμετωπιζουν τα ιδια προβληματα οταν επισκεπτονται το νοσοκομειο οπως εμας τους ντοπιους ?? Πιστευετε οτι με τετοια ανασφαλεια θα ξαναερθει οποιος επισκευθει το νοσοκομειο(νεκροτομειο) της Κω? Ξερω οτι ειστε σκηνοθετης αλλα δεν ειναι ολα μια ταινια και μια εικονα ….

  3. ΚΑΛΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ? ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗ ΨΗΦΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΚΑΙΩΝ!!! ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ!! ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ!!!!!

  4. Κάθε φορά τα ίδια.Μια καλή κουβέντα για την Κω δεν έχεις πει.Ολο καταγγελίες και μηδέν προτάσεις.Επαναλαμβανω έχεις μερίδιο καθότι για χρόνια ήσουν στα κέντρα αποφάσεων και δεν έκανες τίποτα.Τα στερνά τιμούν τα πρώτα…. Έλεος πια….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ