Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Άννα Μάρτιν – Καμπανή

11
12925

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Άννα Μάρτιν – Καμπανή

 

Μια νέα υποψηφιότητα ανακοινώνει σήμερα η «Ισχυρή Κως».

Η Άννα Μάρτιν – Καμπανή, με πολλά χρόνια εμπειρίας ως εργαζόμενη στην τοπική αυτοδιοίκηση, με όρεξη και μεράκι για προσφορά στους συμπολίτες και στην κοινωνία μας, ενώνει τις δυνάμεις της με την μεγάλη οικογένεια της «Ισχυρή Κως».

Η Άννα Μάρτιν – Καμπανή αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά, λέγοντας:

«…δέχτηκα την πρόταση του Θεοδόση γιατί βλέπω τα τελευταία χρόνια τον τόπο μας να αλλάζει προς το καλύτερο. Με την κοινωνία μας ήρεμη και μονιασμένη. Τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, να αγωνίζεται για τα μεγάλα θέματα του νησιού, ενώ δίνει λύσεις και στα προβλήματα καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Γνώριζα τον ακέραιο χαρακτήρα του Θεοδόση, βλέπω και την αποτελεσματικότητα του ως Δημάρχου. Για αυτό αποφάσισα να τον στηρίξω ενεργά, με την συμμετοχή μου. Έχουμε πολλά να κάνουμε στη νέα δημοτική περίοδο».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΗ,ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΕΙΚΕ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ.

  2. Ηθελες και καφέδες με …. έλεγες και έξω ο ….. στηρίζει δύναμη αλλαγής βρε τον ψήφο δεν θα βρεις Γεωργιε!!! θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι ! βρε τι τους κάνει ο Νικηταράς

  3. Τι θα δουμε ακομα !!! Γυριζουμε στο 1960 . Γι αυτο κ βοα ο τοπος , πως ο κυριτσης θα παρει 60% .

  4. Προσέξτε πολύ και το χαμόγελο του κόψει-κόψει και το «μειδίαμα» της υποψήφιας. Δεν παρατηρείτε μία ειρωνία του ενός προς τον άλλο; Σαν να λέει ο ένασ στον άλλο «ρε τι θέλω τώρα εγώ μαζί σου;» και λέει ο άλλος «άμα δεν σου αρέσω κόψε».
    Όμως έχω μια απορία, γιατι δεν κατεβαίνει στη Νίσυρο;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ