Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Νίκος Στρατής (Κανέλης)

22
12096

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Νίκος Στρατής (Κανέλης)

 

Έναν ακόμη αγαπητό συνδημότη μας, από την Κέφαλο, τον Νίκο Στρατή (Κανέλη) υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στις τάξεις της «Ισχυρή Κως».

Ο Νίκος, άνθρωπος της δουλειάς, ενώνει τις δυνάμεις του στο κοινό σχέδιο για την ισχυρή Κω, με στόχο να συνεχίσει να πορεύεται η κοινωνία μας με ενότητα και αλληλοσεβασμό.

Ο Νίκος Στρατής, δήλωσε χαρακτηριστικά, «αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του αγαπητού Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, γιατί έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους και το νησί μας.

Στην επόμενη περίοδο έχουμε να κάνουμε πολλά για τα χωριά μας και τους συμπατριώτες μας. Σίγουρα δεν έχουν λυθεί αρκετά από τα προβλήματα, για αυτό και εγώ ενώνω τις δυνάμεις μου, θα παλέψουμε όλοι μαζί και θα τα καταφέρουμε».

 

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απάντηση σε κάποιον που φωνάζει,ότι ο νικηταρας θα βρει υποψηφιους στην κέφαλο;

    Περίμενε να ακούσεις και τους υπολοιπους κεφαλιανους που κατεβαίνουν με Νικηταρά.Κυριε Νίκο σας συγχαίρω για την επιλογή σας.

  2. Βρε πάτε καλά αμφιβάλλω και αν….. ακόμα και ο ……και όλο του το …..με τον κυριτση είναι μην γράφετε αν δεν εχετε ιδέα

  3. ευτυχώς που κατάλαβες ξαφνικά ποσό ενδιαφέρεται ο Νικηταράς για την Κέφαλο.Οικογένειες θέλει να χωρίσει ,αυτές είναι οι επιλογές για να σώσει ότι μπορεί.Κρίμα για την επιλογή.Την πάτησες .Προλαβαίνεις να αποσυρθείς.

  4. Ο ……….του σε όλες τις περασμένες εκλογές ήταν υποψήφιος και εκλεγμένος με τον κυριτση και πρωτοπαλίκαρο σας λέει κάτι αυτό δεν είμαι με κανένα θα βγήκε πάλι αυτός γιατί δεν έχει αντίπαλο

    • Εάν με τον Στρατή ταρακουνηθηκατε,παει να πει ότι ο Νίκος είναι δυναμη.Βρε τι πάθανε τα σφυριτσακια!!!!

  5. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ…..ΣΥΝΤΟΜΑ!!!
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ….ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΤΡΙΤΟΣ…

    • ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΑΒΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΡΕ ΚΟΥΤΟΡΝΗΘΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΡΙΤΟΣ,ΠΟΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ;ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΛΑΒΑ.

    • Εσεις φωναζατε οτι δεν θα βρει υποψηφιο στην κεφαλο,και τωρα που αρχισαν οι υποψηφιοτητες

      τρεμουλιαζετε!!!!Παρτε το ειδηση δημαρχεια=νικηταρας.

  6. Μάλιστα … ξεκινήσαμε να επιλέγουμε υποψήφιους ανάλογα με τους ψήφους ανά οικογένεια!!! Καλός άνθρωπος ο Κανέλλης και δουλευταράς, κακώς έμπλεξε με τα λαμόγια της αυτοδιοίκησης !!!

  7. Στη πάνω Πάντσα τσι κοπριάς φυτρονουνε ντομάτες ότι σ…. είναι ο καφεντζης είναι και οι πελάτες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ