Δήμαρχος Κω: Απόλυτα ασφαλής και φιλόξενος προορισμός η Κως | Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό

42
19658

Σε όλους τους τόνους, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, μετέφερε προς τον Πολωνικό λαό σε δηλώσεις του σε δύο τηλεοπτικά δίκτυα της Πολωνίας, ότι η Κως είναι ένας απόλυτα ασφαλής και φιλόξενος προορισμός.
Τόνισε πως πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό για το οποίο όλοι ευχόμαστε να αποκαλυφθεί άμεσα η αλήθεια, για ό,τι έχει συμβεί.

Ο χρήστης Θεοδόσης Νικηταράς – Δήμαρχος Κω βρίσκεται στην τοποθεσία Kos Island Greece.
Συναντήθηκα σήμερα το πρωί, με την υποπρόξενο της Πολωνίας στην Ελλάδα, η οποία βρίσκεται από χθες στο νησί μας και εξέφρασα εκ μέρους όλων των Κώων τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια της 27χρονης Αναστάζια. Εν συνεχεία, παραχώρησα συνέντευξη στα πολωνικά ΜΜΕ, επισημαίνοντας ότι η Κως είναι ένας ασφαλής, φιλόξενος τουριστικός προορισμός. Τόνισα επίσης ότι, το τραγικό συμβάν είναι μεμονωμένο και πως όλοι οι Κώοι επιθυμούν την άμεση διαλεύκανση της τραγικής αυτής υπόθεσης.
Όλες αυτές τις ημέρες, ο μηχανισμός του Δήμου μαζί με τους εθελοντές συμπολίτες μας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την ΕΛ.ΑΣ., έδωσε το δικό του στίγμα ευθύνης και αποτελεσματικότητας.


πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. όχι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, έχετε αφήσει τους ξενοδόχους και τους υπόλοιπους να μαζεύουν κάθε καρυδιάς καρύδι στο νησί από λαθρομετανάστες από τα hot Spot έως γύφτους από την Βουλγαρία την Ελλάδα και την Ρουμανία…
    Χαμός από ναρκωτικά και παραβάσεις

  2. Ναι μεμονωμένο με θάνατο Όχι από επιθέσεις.Φερτε και αλλους Αφήστε τα σύνορα ανοιχτά δεχθείτε τους ΌΛΟΥΣ ώστε να μην μπορούμε να βγούμε ούτε για δουλειά.Κοροιδεψτε και άλλο υπάρχον ακομα άνθρωποι που σας πιστεύουν. Σαν δεν ντρέπεστε λίγο.Πως μας προστατεύετε για πείτε μας???

  3. Τα ξεπουλήσατε ΟΛΑ.
    Τουριστικός απόπατος η Κως για το κέρδος όλο και πιο λίγων.
    Αλλοτρίωση και ατομισμός.
    Το τι νησί είναι η Κως , που τη διαφημίζεται ως το ποιοτικότερο μέρος για να ζήσει άνθρωπος, φαίνεται όταν πέσει η αυλαία της σεζόν και μείνετε οι αυτόχθονες και τα προμαζέματα.
    Ένας σκύλος και μια γάτα κυκλοφορεί στην πόλη την …ποιοτική.
    Για να βρεις άνθρωπο στο δρόμο είναι σαν να πιάσεις το τζόκερ.
    Τα νεκροταφεία έχουν περισσότερη κίνηση.
    Τόση κοινωνικότητα και ποιότητα ζωής!!!!

  4. μεμονωμένο περιστατικό;;;αμ δε.Την ίδια μέρα με την εξαφάνιση δεν καταγγέλθηκε απόπειρα αρπαγής 12χρονου κοριτσιού από Πακιστανό;;;;Στο ίδιο σαιτ δεν υπάρχει καταγγελία 30χρονης για απόπειρα βιασμού;;;στο βωμό του χρήματος και του τουρισμού προσπαθείτε να συγκαλειψετε κάθε παράνομη δραστηριότητα αλλά τα Ορκ περιμένουν στην επόμενη γωνία.Και προσέξτε μην εκτεθειτε σαν την κυβέρνηση που είκοσι μέρες πριν κουνούσε το δάχτυλο σε όλους για την ασφάλεια των τρένων και είδαμε την συνέχεια.

  5. δήμαρχε άσε τα μεμονωμένα περιστατικά και λάβετε προληπτικά μέτρα με διαρκή αστυνόμευση γιατί είμαστε ακόμη στην αρχή του καλοκαιριού και η διάψευση είναι πολύ πιθανή και μετά να δούμε πως θα το μαζέψετε

  6. Και στο αναμμ του Χριστουγεννιάτικου δέντρου όπου ένας λαθροπιθηκος κατέβασε το παντελόνι του και προσπάθησε να αγγίξει μια κοπέλα μέσα στο πλήθος;;Δεν άνοιξε ρουθούνι….χαζευατε τον Χατζηγιάννη…ο γύφτος στο πάρτι του γυμνασίου απ’ έξω;; προχθές η απόπειρα αρπαγής ανηλίκου;;όλα μεμονωμένα περιστατικά είναι αυτά;;Δεν βλέπουμε να γίνεται τίποτα απολύτως!Τους αφήνετε να παραθερίζουν μέσα στην πόλη για να κάνουν και τις αγορές τους (οι επενδυτές);; Γεμίσατε τα ξενοδοχεία με δαυτους γιατι δεν απαιτούν αξιοπρεπή μισθό,ούτε τίποτα,έτσι είναι….

    • Φαίη σε ποιο ξενοδοχείο πηγές και δεν σου έδωσαν αξιοπρεπή μισθο;Πετάμε μια μπαρούφα και καμαρώνουμε που διαβάζουμε το σχόλιο μας.Αλήθεια στην Ελβετία δεν γίνονται εγκλήματα;Στη Σκανδιναβια;Εκεί δεν δίνουν αξιοπρεπείς μισθούς ;

      • περαστικε τα ελληνικός σου και η κατανόηση σχολίων δεν φαίνεται να είναι το χαιλίκι σου.Στα ελληνικός που καταλαβαίνεις η κοπέλα σου είπε, ότι επειδή δεν ζητάνε αξιοπρεπώς μιστους προσλαμβάνονται άμεσα.Αυτο καταλαβαίνεις η μήπως σε μουσουλμανική γλώσσα το καταλάβεις;;Όσο για τα υπόλοιπα Ντεν σχολιασες τίποτε ή μήπως ούτε αυτά καταλαμπαίνεις;;;

    • σε ολη τη χωρα συμβαινουν αυτα. δυστυχως, η αστυνομευση ειναι μικρη, και αλωνιζουν τετοιοι τυποι.

  7. Χαχαχαχα κύριε ντημαρχε τελει ντωσει ντουλεια μαζέψει ελιές και φέρει λάδι μετά στο ντημαρκειο. Ντε τελω λεφτά.. τελω κεραση μια τυροπιταρη με κορταρη… ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΩ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  8. Εκτίθεστε θεοδωση… η Κως κινδυνεύει και από εσάς τους ίδιους.. η Κως είναι ένα ξέφραγο αμπέλι… κινδυνεύουν ζωές… νοσοκομείο μηδέν.. γιατροί μηδέν… υποδομές μηδέν… τι κοροϊδεύεις τον κόσμο ;;; Ντροπή λίγο…

  9. Από εδώ και πέρα Θεοδόση είναι πόλεμος. Όποιος δίνει δουλειά και στέγη σε δαύτους, όχι μόνο εμπάργκο στις επιχειρήσεις τους, ούτε καλημέρα. ξένο σώμα. Το ίδιο ισχύει και σε όσους νομικούς τους υπερασπίζονται.

  10. Όχι κύριε δήμαρχε! Δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά! Τα ερπετά είναι κρυμμένα (φίδια) στα πολιοσπιτα, στους θάμνους, η στα υπόγεια των ξενοδοχείων! Υπό τις ανοχές των διοίκησεων! Έτοιμα να δαγκώσουν τα αφύλακτα και αδύναμα θύματα τούς! Οι ηγέτες του τόπου! Στα γραφεία τους! Καμία αστυνόμευση, η έλεγχος! Κάντε και κάτι και για τον πληθωρισμό! (ακρίβεια) πού τον τροφοδότηται εσείς εκεί στο δημαρχείο!!! Αστρονομικά ενοίκια(αίγλη. Μάρμαρι. Κ. Τ. Λ. Στο νησί σε λίγο θα εξαφάνιστουν οι τουρίστες λόγο ακρίβειας! Βλέπε. (Μύκονος, Σαντορίνη)!!!???

  11. ΚΑΘΟΛΟΥ μεμονωμένο.Αλλα στο χέρι σας είναι να μείνει,με διαρκή αστυνόμευση και έλεγχο χαρτιών να αισθανθούν ότι δεν αστειεύεστε κι οτι είναι φιλοξενούμενοι κι όχι λεηλατες.Εγω ξέρω πως όταν κάποιος ζητάει άσυλο σε ξένη χώρα είναι υπόδειγμα κι όχι κακοποιό στοιχειο.

  12. κύριε Δήμαρχε μάλλον δεν κάνετε βόλτες σε κάποιες περιοχές του νησιού και δεν γνωρίζετε τι γίνεται

  13. Να δω ποιο ξενοδοχείο, ποια επιχείρηση θα πάρει τη γενναία απόφαση να ΜΗΝ απασχολεί Πακι στο εργατικό δυναμικό της. Μπορεί οι κυβερνήσεις με τον Μηταράκη που πήγε στο Πακιστάν να υπέγραψαν συμφωνία απασχόλησης… όμως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Αν ΔΕΝ έχουν δουλειά τίποτε ούτε στον ήλιο μοίρα θα φύγουν. Ούτε σπίτια να τους φιλοξενούν. Θα μας κομματιάζουν. Ξυπνήστε δήμαρχοι, κοινοτάρχες, άνθρωποι. Χρειάζεται μια γενναία απόφαση κι ας χάσουν και λίγα ευρώ παραπάνω οι επιχειρήσεις. Να κερδίσουμε κανέναν άνθρωπο ρε παιδιά. Δεν είμαστε ρατσιστές. Τόσοι λαοί διαφορετικοί συμβιώνουν με μας. Οι συγκεκριμένοι είναι επικίνδυνοι. Το λέω γιατί συμβαίνουν παντού. Είναι το ύφασμα τέτοιο. Καμία εργασία καμία απασχόληση. Ποιος θα το κάνει? Περιμένω να δω. Μέχρι τότε προσεύχομαι για τα παιδιά μας.

  14. Πολύ φιλόξενος προορισμός η Κως, ειδικά με τους ρωμιούς που ζουν και δουλεύουν εδώ. Πόση «φιλοξενία» να αντέξουμε πια.

  15. Δήμαρχε έχεις ευθύνη στα οδικά έργα και σην αναποτελεσματική κινητοποίησή σου για το νοσοκομείο.
    Καταντάς την Κω επικίνδυνη οδικά και υγειονομικά, για να μην πιάσουμε το θέμα των αλεξέλεγκτων λαθρομεταναστών.

  16. διαφθορά τεράστια, απίστευτα ποσά επιστρέφουν στις πολυεθνικές.. κουμάντο στο νησί κάνουν οι πολυεθνικές.

  17. γυρίστε του την πλάτη στις εκλογές, ζει στο μικρό σπίτι στο λιβάδι με αυτά που λέει

  18. WOW WHAT A MAYOR..HIS ONLY CONCERN RIGHT NOW ARE THE TOURIST AND IF THEY WILL BE STILL COMING TO THIS STUPID LITTLE ISLAND WITH NO HOSPITALS OR AMBULANCE.THEY HAD TO SEND ANASTAZIAS CORPES TO RHODES BECAUSE THIS ISLAND DOES NOT HAVE A CORONER

  19. δήμαρχε οι κωοι πλέον φοβούνται. στο Πυλί μερικοί κάτοικοι έχουν κάτω από το κρεβάτι καραμπίνα. ζεις σε άλλο κόσμο; τι δηλώσεις είναι αυτές!!!!

  20. Απόλυτα ασφαλής και φιλόξενος προορισμός η Κως ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ..οπως ειπα και ο μΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..

    …ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ…..

  21. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΗΜΙΤΕΛΗ….
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩ ΕΝΑΝ ΗΜΙΤΕΛΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΝΑ ΗΜΙΤΕΛΕΣ ΝΗΣΙ
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΗ ΣΟΥ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΦΘΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
    ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΤΡΕΛΑ
    ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
    ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΘΩΚΟΥ

  22. Αλήθεια Δήμαρχε της Κω, γιατί οι λαθρομετανάστες κυκλοφορούν ελεύθεροι σαν τουρίστες μέσα στο λιμάνι και γενικά στην πόλη Πυλί και παραλίες;;; γιατι δεν βρίσκονται μέσα στα HOTSPOT που φτιάχτηκαν υποτίθεται να μένουν εκεί μέσα μέχρι να τους δίνουν από εδώ;;;; η αστυνομία τους βλέπει και δεν συγκινείται να τους διώξει να πάνε μέσα στο Hotspot όπου εκεί θα πρέπει να βρίσκονται ΜΟΝΙΜΑ και όχι να κυκλοφορούν ελεύθεροι σαν τουρίστες έξω!!!!!

  23. Αν ηταν η κορη σου στην θεση της κοπέλας, το ίδιο θα έλεγες?. Αντι να απαιτήσεις να κλείσει το hot spot λες μπαρούφες.

  24. Δήμαρχε μετά από 8 ημέρες έκανες δηλώσεις 1.31′. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά κοιτάτε τι βιτρίνα και τα προβλήματα παραμένουν άλυτα. Μία ακόμα φωτογραφία ….

  25. ρωτήστε τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας πόσα κινητά και πόσα πορτοφόλια έχουν κλέψει από μεθυσμένους τουρίστες και μετά να κάνετε τέτοιες δηλωσεις

  26. περαστικε τα ελληνικός σου και η κατανόηση σχολίων δεν φαίνεται να είναι το χαιλίκι σου.Στα ελληνικός που καταλαβαίνεις η κοπέλα σου είπε, ότι επειδή δεν ζητάνε αξιοπρεπώς μιστους προσλαμβάνονται άμεσα.Αυτο καταλαβαίνεις η μήπως σε μουσουλμανική γλώσσα το καταλάβεις;;Όσο για τα υπόλοιπα Ντεν σχολιασες τίποτε ή μήπως ούτε αυτά καταλαμπαίνεις;;;

  27. Ασφαλής προορισμός;;;επειδή δεν φτάνουν όλα στ αυτιά σας ή επειδή σας συμφέρει να μην φτάνουν στ αυτιά του κόσμου,για κάντε μια βόλτα απ’ τα ξενοδοχεία και καταγράψτε συμβάντα να γεμίσετε ένα τηλεφωνικό κατάλογο.Εκτος κι αν περιμένατε με προσωπικό γύφτοβουλγαρους ρομα Αλβανούς και Πακιστανόμπαγκλαντεσιανους να αισθάνονται οι ξένοι σαν να είναι στη Τζαμάικα,και να πηγαίνουν όλα ρολόι.Την βόμβα εσείς την οπλισατε κι όταν εκραγεί όλους παραμαζεμα θα μας πάρει.Γι αυτό αφήστε τα λόγια τα παχιά και τα μεγάλα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ