Απάντηση Δήμου Κω: Μνημείο υποκρισίας η ανακοίνωση Κυρίτση για το παλιό λατομείο στη Λίμνη

6
5247

Μνημείο υποκρισίας η ανακοίνωση Κυρίτση για το παλιό λατομείο στη Λίμνη

 

Ο τελευταίος που θα έπρεπε να μιλά για το παλιό λατομείο στη Λίμνη Πυλίου και για τα προβλήματα στη διαχείριση του χώρου είναι ο κ. Κυρίτσης.

Για τον κύριο λόγο ότι είναι αυτός που εγκατέλειψε την Διεύθυνση Περιβάλλοντος.

Που είχε την ευκαιρία να προσλάβει μόνιμους εργαζόμενους, για να λύσει για μια δεκαετία τα προβλήματα της η Υπηρεσία Καθαριότητας, αλλά δεν το έκανε.

Αντίθετα την εγκατέλειψε στην τύχη της, όπως και το μηχανολογικό εξοπλισμό.

Το μόνο που ήξερε ήταν να μεταθέτει αλλού τις ευθύνες.

Σε εργαζόμενους ή σε συνεργάτες του, οι οποίοι πάσχιζαν να καλύψουν τις δικές του αδιέξοδες καταστροφικές εμμονές.

Σήμερα έρχεται υποκριτικά και ζητά τα ρέστα.

Πάνω από 20 χρόνια στα δημοτικά πράγματα, θυμήθηκε να ασχοληθεί τώρα που πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές.

Όσον αφορά στο παλιό λατομείο της Λίμνης, η υποστελεχωμένη Υπηρεσία Περιβάλλοντος, με αποκλειστική ευθύνη του κ. Κυρίτση, έκανε και κάνει ότι είναι δυνατό για την προστασία του χώρου.

Για αυτό κλείδωσε την είσοδο και κάλεσε τους συμπολίτες μας να μην απορρίπτουν τίποτα σε αυτό τον ευαίσθητο χώρο.

Με την κατάλληλη επιχωμάτωση και με την συνεργασία των συμπολιτών μας εξαντλεί κάθε δυνατότητα να μην ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα.

 

Γραφείο Τύπου

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με τη φωτιά που καίει εδώ και 40 μέρες στη χωματερή στο παλιό λατομείο κάτω απ’ τις ανεμογεννήτριες τι θα κάνετε θα την σβήσετε ή θα πεθάνουμε από ασφυξία?

  2. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  3. Δεν φταίω εγώ ο άλλος φταίει α βρε ανίκανοι άχρηστη μόνο λόγια και φωτογραφίες είστε έτσι όπως πάτε θα ξαναβγαλετε τον προηγούμενο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ