Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στο Τιγκάκι! Έως την Τρίτη θα έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος προς «Πλώρη»

5
9130
Το Τιγκάκι ετοιμάζεται πυρετωδώς για την τουριστική σεζόν! Οι εργασίες στην πλατεία και στο δρόμο προς το εστιατόριο “Πλώρη” οδεύουν στο τέλος τους, ενώ έως την Τρίτη θα έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία.
Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και μόλις καλλωπιστούν οι νησίδες και οι ᾽᾽αρτάνες᾽᾽,  θα μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη και εξαιρετικά ικανοποιητική εικόνα, σύμφωνα με τον Κοινοτικό Σύμβουλο Σεβαστιανό Παρβέρη, ο οποίος βρέθηκε στην πλατεία του Τιγκακίου με το Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, προκειμένου να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των έργων.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάρτε κανένα αντιπυρετικο βρε τι ναι τόσο πυρετωδεις εργασίες δεν περιμένατε ακόμα δύο τρεις μήνες να τελειώσει ή σαιζόν να μην σάς φάει και ο πυρετός!

    • Ανωνυμε παρε εσυ αντιπυρετικο, γιατι με τα εργα που κανει ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ το χρειαζεστε. Ο πρωην ταξιδευε και εβριζε. Κυνηγουσε τους πολιτες και εστειλε 300 φορες στα δικαστηρια τους πολιτικους του αντιπαλους. Ξεχασες που κουβαλησε την αστυνομια, για να μην ασφαλροστρωθει ο παραλιακος του τιγκακιου; Σταματω εδω γιατι θα χρειαστεις και ηρεμηστικα!!

  2. μπραβο μετα την ξαπλωτικη επι 2 ετη που στα ετη με τον κορονοιο εισπρατατε μισθους χωρις εργο ειπατε last minute να κανετε εργο στο τιγκακι με σπασμενα φωτιστικα σαπισμενα, δρομο πεδιο βολης και ολο το κακο συναπαντημα με το φετιχ του Θεοδοση για να βγαινει ο επιουσιος που λεγετε αναμορφωση πλατειας ειναι το φετιχ του το μαθαμε…
    Αλλο φετιχ ειναι να στενευει τους δρομους καποιο ψυχολογικο τραυμα τον διακατεχει δεν υπαρχει λογικη
    Μετα την αποτυχια της νησιδας τωρα ολες τις πλατειες στο νησι θα της ξαναφτιαξει με τους εργατες του δημου να δουλευουν σε καθε εργο και τους εργολαβους να καρπωνονται τα χρηματα…καλη μπιζνα αλλα σε μαθαμε θεοδοσιε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ