Δήμος Κω: Αργά θυμήθηκε την Καρδάμαινα ο κ. Κυρίτσης

15
6695

Αργά θυμήθηκε την Καρδάμαινα ο κ. Κυρίτσης

 

Οι άνθρωποι που ασχολούνται πάνω από 20 χρόνια με το Δήμο, αλλά αδιαφόρησαν επιδεικτικά για τα πραγματικά προβλήματα των συμπατριωτών μας, τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές πασχίζουν να θυμίσουν την παρουσία τους.

Θυμήθηκαν ότι υπάρχει στο πρόγραμμα έργων αυτής της δημοτικής αρχής η εγκατάσταση συνθετικού δαπέδου στην αυλή του νηπιαγωγείου Καρδάμαινας.

Εκεί που οι ίδιοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Τους ενοχλεί επειδή η δημοτική αρχή Νικηταρά δεν αδιαφόρησε, φτιάχνει και αυτό το έργο.

Μιλούν για ημερομηνίες, όταν γνωρίζουν ότι είχε ανακοινωθεί η χρονική δέσμευση που έδωσε ο εργολάβος του έργου, ο οποίος από τις αρχές Απριλίου ενημέρωσε με επιστολή του το Δήμο και το Σύλλογο Γονέων για την καθυστέρηση παραλαβής του υλικού από το εξωτερικό.

Παρότι δεν ευθύνεται ο Δήμος για αυτό και επειδή δεν αδιαφορούμε, εμείς ζητούμε συγγνώμη από τους συμπατριώτες μας για την καθυστέρηση.

 

Υ.Γ. 1. Τις επόμενες ημέρες που θα τοποθετηθεί το συνθετικό δάπεδο τους καλούμε να πάνε να το φωτογραφήσουν για να έχουν να συγκρίνουν με τη δική τους περίοδο.

  1. Επισυνάπτεται η επιστολή της εργολήπτριας εταιρείας που αναφέρεται στις αιτίες καθυστέρησης.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλλά κ αλλά δήμαρχε αυτά είναι για γέλια και φυσικά εκλογές έρχονται όλα τα χωριά έχουν τα χάλια τους πρώτη φορά στα τελαιυταια δέκα χρόνια !!!

    • ΦΎΤΕΨΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, αυτό ΜΌΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ...

      ΘΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΕΛΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ… Εργάκια της πλάκας, ΡΆΒΕ-ΞΗΛΩΝΕ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΆΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ Τράπεζα Πειραιώς, χωρίς αρχή και τέλος. Μελέτες λάστιχο προσαρμοσμένες μόνο σε ρουσφέτια για ψήφους. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΜΕΛΙ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗΣ ΟΠΟΥ ΛΆΧΕΙ, ακόμα και πίσω από τις στάσεις λεωφορείων του ΚΤΕΛ…

  2. Βρε Νικηταρά και όλοι της Δημοτικής Αρχής δεν ντρέπεστε να μιλάτε ακόμα για τα χωριά είπαμε στην πόλη μπορεί να τα κάνετε όλα τέλεια αλλά τα χωριά δεν θα έπρεπε να τα πιάνετε στο στόμα σας δεν ξέρεις καν που πέφτει το τρίγωνο κύριε δήμαρχε έχεις να πατήσεις στα χωριά μας από τότε που βγηκες δήμαρχος και ηα μιλήσεις εσύ τουλάχιστον ο κυριτσης με τα καλά του και με τα σκατα του πιο πολύ ήταν στα χωριά πάρα στην πόλη κατω

  3. Σιγά τις εργάρες!! Λες και λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα ή θα λυθούν τώρα που «ΘΑ» βάλετε το καινούριο δάπεδο!
    Έχετε ρίξει καμιά ματιά στο νησί γενικότερα?? Από πόσα πραγματικά έργα έχει ανάγκη…

  4. Νικηταρά μαζί με την ομάδα «της συμφοράς»δεν τρώγεται πια ο σανός σας.
    Μουχλιασε από το πολύ ψέμα.
    Το μόνο που σας έμεινε μέχρι τις εκλογές τρέξτε να προλάβετε να βγάλετε όσες πιο πολλές φωτό μπορείτε.
    Είδατε ότι η ειδ,σύμβουλος σας Πρόνοιας έχει πιάσει το νόημα..
    Όπου πανηγύρι πρώτη στην θέση πρώτη στις φωτό..Ότι προλάβει..
    Νά ειιστε σίγουροι «ότι σας χαιρόμαστε όλους και θα σας κορνίζα ρούμε μη τυχόν και ξεχαστεί κάποιος η κάποια από εσάς για λόγους ιστορικούς για το «σημαντικό σας έργο»..
    Άι στο καλο…

  5. όσα έκανε σε 3 χρόνια ο Νικηταράς στην Καρδάμαινα δεν τα έκανε ο Κυρίτσης τα προηγούμενα 20

    • αλήθεια ;
      δεν μου φαίνεται .
      εάν δεν ήταν ο Κυριτσης το βράδυ θα ήμασταν ακόμα με τους φακούς …..

  6. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.
    Μασες ατελειωτες 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

    • Αμφιβάλεις ότι το τρίγωνο τον μαύρισε σε σχέση με την δυναμική που είχε όλους τους δικηγόρους μαζί του και δεν συμμαζεύεται..
      Κεφαλο έχασε τοπικό,καρδαμαινα έχασε τοπικό,αντιμαχεια έχασε δημοτικό,πυλι έχασε τοπικό φαντάσου να μην είχε και την ώθηση από πίσω από όλους αυτούς που όλοι ξέρουμε ας όψεται η κως που σαν πόλη ότι και να γίνει στα χωριά πάντα εκείνη θα βγάζει δήμαρχο..

    • Κ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΔΙ??
      ΕΑΝ ΟΧΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
      ΛΑΓΟΥΔΙΑΝΟΣ
      Δ.ΚΑΤΣΑΡΟΣ

  7. Ντροπή σας να μιλάτε για τον Κυριτση !
    εάν έγινε η Κως αυτή που είναι το οφείλουμε σε εκείνος !!
    διαχειρίστηκε σεισμό και μεταναστευτικό και μας έβγαλε ασπροπρόσωπο !!
    Εσείς ;;;;
    Που ήσασταν / είστε ;
    ευτυχώς δεν θα είστε ……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ