Γ. Κίτσης : Θετική η πρωτοβουλία των Αβρίθη -Ναβροζίδη του ΔΛΤ για τη σχεδιαστική πρόταση στο υπό εκπόνηση Μάστερ πλαν

10
5466

Γ. Κίτσης : Θετική η πρωτοβουλία των Κυρίων Αβρίθη -Ναβροζίδη του ΔΛΤ.
Εγκρίθηκε την 19/4/2023  από το διοικητικό  συμβούλιο του ΔΛΤ η σχεδιαστική πρόταση που θα συμπεριληφθεί στο υπό εκπόνησή του ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ  λιμένα Κω. Πρώτη φωτογραφία. Προβλέπει στην θέση της πολεμικής σκάλας την κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων 9.000 τετρ. μέτρων Οι μελέτες του ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ απαιτούν χρόνο ολοκλήρωσης από 2 έως 4 χρόνια.
Το εκτιμώμενο κόστος της πρότασης είναι κοντά στα 100.000.000 Ευρώ.
Το εκτιμώμενο κόστος της πρότασης στην δεύτερη φωτογραφία είναι  Α ΦΑΣΗ 7.000.000 ευρώ,  Β ΦΑΣΗ  1.500.000 ευρώ. Το κόστος είναι εφικτό για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ  με ενημέρωση και έγκριση της περιφέρειας Νότιου Αιγαίου. Μελλοντικά η Γ  ΦΑΣΗ με εκτιμώμενο κόστος 10.000.000  ευρώ ,αφού τεθεί σε λειτουργία για 2 χρόνια η Α και Β φάση για εξαγωγή συμπερασμάτων.
ΠΡΟΤΑΣΗ.
Το ΔΛΤ να ζητήσει τις προτάσεις των δημοτικών παρατάξεων, φορέων ,δημοτών και να παρουσιάσει τις προτάσεις στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ όπου θα αποφασισθεί η τελική πρόταση που θα συμπεριληφθεί στο ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.
    Μασες ατελειωτες 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  2. Ας κάνουμε πρώτα επίγεια πάρκινγκ που είναι εύκολα και φθηνά και ας αφήσουμε τα υπόγεια και τα υποθαλάσσια για το μέλλον. Παναγιώτη, Μπάμπη μην εκτιθεστε άδικα.Φτιαξτε την Πειραιώς και την είσοδο της πόλης γιατί ο τουρισμός ξεκίνησε.Εξυπνοι είστε,μην παρασυρεστε……

  3. το σχέδιο εχει και ενα άλλο συνώνυμο τιτλο. <>. τελικα οι κωοι ειμαστε παρα πολλοι ηλιθιοι. καλο φαγοποτι αρχοντες της κω.

  4. Κυριε κιτση, εχετε μεγαλη αγαπη για το νησι!!
    Πρεπει να μπειτε στο ψηφοδελτιο της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩ!!
    Το νησι χρειαζεται ανθρωπους σαν και σας!!

  5. ΚΩΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ‘Ακουσον, άκουσον!! Υπόγειο παρκινγκ 9 στρέμματα μέσα στη θάλασσα

    Τελικά όλοι τους βάλθηκαν να μας τρελάνουν! Ευτυχώς που η είδηση δεν προέρχεται από τον Δήμο αλλά από τον φίλο μας τον Γιώργο Κίτση που μάλλον μας κάνει καλαμπούρια.
    Ο αγαπητός Γιώργος προχθές παρουσίασε κάτι χάρτες με το δήθεν καινούργιο σχέδιο της επέκτασης του λιμανιού που μόνο ο Φαραώ θα σχεδίαζε!!
    Και μέσα σε όλα βάζει και ένα υπόγειο παρκινγκ 9 στρεμμάτων κάτω από την θάλασσα μπροστά στο μνημείο των Ηρώων μαςΑμφιβάλουμε εάν υπάρχει μελετητής για τέτοια σχέδια. Πιο πολύ αμφιβάλουμε εάν πλήρωσαν έστω και ένα ευρώ για τέτοιες σαχλαμάρες. Άλλωστε ο κ. Αβρίθης δεν θα το επέτρεπε.
    Εντάξει! είπαμε να γελάσουν λιγάκι τα χείλη μας τώρα που αρχίζει η κόπωση του καλοκαιριού, αλλά ας μην το παρακάνουμε.Παιδιά στον Δήμο μας κόψτε τις πλάκες…

  6. Να απαντήσει με δελτίο τύπου ο αβριθης πού είναι πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου κω.

  7. Απο το σοβαρό στο γελοίο η απόσταση είναι μικρή. Απο το γελοίο όμως στο σοβαρό η απόσταση είναι τεράστια.

  8. Φτιάξτε πρώτα νοσοκομείο!!! Άμεση ανάγκη! Κάντε καθαριότητα παντού! Αλλά με σχέδιο, φτιάξτε τούς δρόμους! Φτιάξτε έναν σοβαρό κ. Ο. Κ??? Φτιάξτε τις δημόσιες υπηρεσίες! Να εξυπηρετούν γρήγορα και ευγενικά! Οχι φαραωνικό έργο με μεγάλο κόστος! Τα απλά και απαραίτητα προσφέρουν, καλύτερα αποτελέσματα!!! Άκου εκεί! Υπόγειό γκαράζ, κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ