Η αποκριάτικη εκδήλωση καρναβάλι στην Κέφαλο

9
8800


Με μεγάλη προσέλευση κόσμου το Καρναβάλι Κεφάλου
Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε Καρναβάλι στην Κεφαλο με πρωτοβουλία των πολιτιστικων και Αθλητικων φορέων , σχολείων και της Κοινότητας Κεφάλου με τη στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, με σημείο αφετηρίας της παρέλασης το Θεατράκι Τσιγγούρας και τερματισμό την Πλατεία του χωριού.
Το παρών μεταξύ άλλων, έδωσαν, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέβη Βλάχου, η οποία απήυθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε καλές απόκριες σε όλους, η αντιδήμαρχος Γεωργία Κασσιώτη, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Φραγκούλης, η περιφερειακή σύμβουλος Διονυσία Κασσιώτη, η ειδική σύμβουλος πρόνοιας του δήμου της Κω Σταματία Κανταρζή, οι τοπικοί σύμβουλοι Κεφάλου Στέφανος Καματερός, Αντώνης Σπέρμπης, Διονυσία Καμπούρη και πολύς κόσμος που διασκέδασε με την καρναβαλική παρέλαση!

Οι δράσεις ξεκίνησαν στο αμφιθέατρο Τσιγγούρας με τα χορευτικά του συλλόγου να εντυπωσιάζουν και να δημιουργούν αποκριάτικη ατμόσφαιρα, με εντυπωσιακές χορογραφίες που επιμελήθηκε η δασκάλα χορού Κοκαλάκη Διονυσία, ενώ από τα ηχεία η αποκριάτικη μουσική ξεσήκωνε τους μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές.
Τον συντονισμό και παρουσίαση της εκδήλωσης, είχε ο πρόεδρος της κοινότητας Κεφάλου Γιώργος Κοκκαλάκης, με εντυπωσιακή στολή, με την αμέριστη βοήθεια του πρόεδρου του Πολιτιστικού συλλόγου «Άγιος Νικόλαος».

πηγή: Kos TV

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κόσμος μας πεθαίνει στο σφαγείο της πόλης κι αυτός κάνει βόλτες στα καρναβάλια.αλλα θα μου πεις όμοιος ομοίω….

  2. Ποιός ξέρει να μας πει τι σημαίνει η φράση [μην μας παίζεις την κοκκάλα],για να σας βοηθήσω …Είναι βασικό χαρακτηριστικό όλων των πολιτικών,,,

  3. Κύριε Παππάς χαίρομαι τόσο πολύ που ξέρετε που ανήκετε … … μόνο για αυτά είστε … μια βόλτα από το νοσοκομείο μην τολμήσετε να περάσετε να δείτε τι ζουν οι Κώοι … σοβαρά θέματα αυτά για εσάς όμως … εσείς είστε για πιο light καταστάσεις

  4. Παπά θα φάτε καλά της εκλογές που είναι το νοσοκομείο ψεύτες μας δουλεύετε θα σας δουλεύουμε και εμείς

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ