Η κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου Κρητών «Ο Τάλως» με γλέντι, χορό και διασκέδαση

0
11235


Με πλήθος κόσμου και με διάθεση για χορό και γλέντι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Κρητών «Ο Τάλως» στην Λέσχη αξιωματικών Κω.
Η πρόεδρος του συλλόγου, Αργυρώ Δασκαλάκη, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους έκανε μια σύντομη αναφορά στις δράσεις του συλλόγου ενώ ευχαρίστησε τον Δήμο Κω και τον ΔΟΠΑΒΣ για την άψογη συνεργασία και στήριξη.
Παράλληλα θέλησε να ανακοινώσει μια δράση σε συνεργασία με τον σύλλογο Ποντίων Κω «Ο Ξενιτέας» και το Λύκειο Ελληνίδων Κω με σκοπό ο Πόντος και η Κρήτη να τιμήσουν την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσου και περισσότερα αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα τις επόμενες ημέρες.
Ο παπα – Γιάννης ευλόγησε την πίτα, ευχήθηκε τα καλύτερα και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ ενώ στην συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο Έπαρχος Κω, Γιάννης Καμπανής, ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής, Γιώργος Κυρίτσης, εκ μέρους του Οράματος και Δράση, ο δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Φραγκούλης και εκ μέρους του βουλευτή, Γιάννη Παππά η Ηλέκτρα Κανδήλα.
Το παρών έδωσαν επίσης οι αντιδήμαρχοι, Σέβη Βλάχου και Σταμάτης Πης, η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, Διονυσία Τελλή, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Κωνσταντίνος Ζαχαρός, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Βάσω Πω, Καλλιόπη Κάννη, ο διοικητής της Π.Υ Κω, Γρηγόρης Μαυρίδης και εκπρόσωποι επίσης και απ’ την ταξιαρχία όπως και πλήθος ακόμα πολιτών, και φίλων του συλλόγου που διασκέδασε με την ψυχή του.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ