ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ : Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Ζηπάρι, έτοιμο για χρήση ένα γήπεδο «στολίδι»

7
4641

Ένα έργο που περίμεναν με ανυπομονησία τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της Αναγέννησης Ασφενδιού ολοκληρώθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και είναι έτοιμο να παραδοθεί για χρήση.
Μετά το ξήλωμα του προηγούμενου χλοοτάπητα και την εκσκαφή της επιφανειακής στρώσης της υπόβασης το έργο έτρεξε με γοργούς ρυθμούς και έγινε η αναβάθμιση του με την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, συνολικής έκτασης 7.200 τ.μ.
Η δαπάνη καλύφθηκε εξ’ ολοκλήρου από ιδίους πόρους του Δήμου Κω, με το κόστος να φτάνει στα 252.378,17 ευρώ.
Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι ευρωπαϊκής προέλευσης, από συμπαγές υλικό, το οποίο θα προσομοιάζει σε καλά συντηρημένο φυσικό χόρτο και θα διαθέτει υπόστρωμα με ειδικές τρύπες για την αποστράγγιση του νερού. Θα είναι εύκολο στο καθαρισμό, φιλικό στο περιβάλλον και στο χρήστη.
Θα έχει UV προστασία, δεν θα επηρεάζεται από τη βροχή και τον ήλιο, θα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, κατάλληλο για συνεχή, βαριά και επίπονη χρήση από τους αθλούμενους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδή είναι επίκαιρο και πολλοί μιλάνε για τα παιδιά τους που θέλουν γήπεδα.Αντί να ρίχνουν εκεί τα λεφτά μήπως θα έπρεπε να τα δώσουν να θωρακίσουν τα σχολεία;Τι χρήματα έχει δώσει ο Δήμος για ασφαλή σχολεία;Αρκετά με τους χλοοτάπητες που δεν ξέρουμε ποιος τους πουλάει και τις φούσκες μπαλόνια στο μπάσκετ.Πρην από το αθληθούν, που δόξα το θεό δεν είμαστε καμία μεγαλούπολη να μην έχουμε χώρους.Ανοίγεις τη πόρτα σου και είσαι…στο ύπαιθρο,μήπως προέχει το να ζήσουν και και προοδεύσουν με ασφαλεια;

  2. Κάτι άσχετο…έχουμε γεμίσει στολίδια τελικά.Όπως το παλαιό γήπεδο του Ανταγόρα που πρασίνισε και όποτε περνάω από εκεί άδειο με σκουπίδια το βλέπω.Ακόμα και ο αγώνας που γίνεται κάθε χρόνο προς τιμή του Πασσανικολακη άλλου έγινε.(σε ιδιωτικό,λες και αυτό ήταν το όνειρο του ανθρώπου).Φανταστητε τι ομορφο θα ήταν και στολίδι μια πισίνα εκεί και βελτίωση του κλειστού δίπλα,αντί να βάζουμε σκόρπια σε όλο το νησί πλαστικούς τάπητες που στο τέλος θα κάνουμε πλούσιο αυτόν που τους πουλάει.

    • Αφού τα άφησαν και ρήμαξαν τρία χρόνια,έρχονται τώρα και κάνουν το αυτονόητο. Σιγά τα αυγά.

  3. Αγαπητή miranta επέτρεψε μου να σου πω:Το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που θέλουν τα περισσότερα παιδιά στο νησί.Υπαρχουν 8 ομάδες ενηλίκων, αντίστοιχες 10 υποδομών(8-16 ετών), αντίστοιχες ομάδες παλαιμάχων.Μιλαμε για περίπου 1000 άτομα ενεργά.8 καλά γήπεδα δεν είναι πολλά για όλους αυτούς.Σιγουρα χρειάζεται και μπάσκετ, συμφωνώ για κολυμβητήριο.Δυστυχως δεν παίζουν τα παιδιά στην γειτονιά και αναγκάζονται να πηγαίνουν σε συλλόγους.Τελειωνοντας να πω ότι δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει ένα γήπεδο ή ένα σχολείο γιατί όταν χτίζεις ένα σχολείο ή γήπεδο, κλείνει μια φυλακή.Ευχαριστω και συγγνώμη που απάντησα προσωπικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ