Αποστόλης Κυριακού: Δώστε μου τη δύναμη, να σταθώ ενεργά στο πλευρό της Ιωάννας και όλοι μαζί, να φέρουμε το νησί μας ξανά στο προσκήνιο!

0
733

Είμαι ο Αποστόλης Κυριακού, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο νησί μας. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως είμαι άνθρωπος που προτιμάει να λέει λίγα και να αφήνει τις πράξεις να μιλούν για μένα. Θέλω η ησυχία μου να κάνει θόρυβο…

Η αγάπη μου για τον τόπο με οδήγησε να ασχοληθώ με τα κοινά, μέχρι τώρα ως ενεργός παρατηρητής και τελευταία ως στέλεχος της Παράταξης «Όραμα & Δράση».

Έχω παρακολουθήσει ζωντανά όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου την τελευταία 5ετία, ενώ, έχω συμμετάσχει σε τουριστικές εκθέσεις, όπως την ΙΤΒ του Βερολίνου, αλλά και στην πιο σημαντική έκθεση στον κόσμο, στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, σκαφών και μαρινών στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Πιστεύω ότι το νησί δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά με πολιτικές όπως αυτές που εφαρμόζονταν μέχρι τώρα. Το νησί μας δεν αντέχει άλλη μια χαμένη τετραετία!

Έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γερμανία, αν και Κώος, έχω υιοθετήσει έναν άλλο τρόπο σκέψης και πρακτικής, που προσβλέπει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, βάσει προγράμματος, οργάνωσης και σκληρής δουλειάς.

Με επιμονή, υπομονή και προσήλωση στο στόχο, είμαι έτοιμος, να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, στη διοίκηση του Δήμου, ώστε να πάει η Κως στη θέση που της αξίζει!

Η Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου, είναι η εγγύηση για την επίτευξη του στόχου!

Δώστε μου τη δύναμη, να σταθώ ενεργά στο πλευρό της και όλοι μαζί, να φέρουμε το νησί μας ξανά στο προσκήνιο!

 

Απόστολος Κυριακού

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοτική Ενότητα Κω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ