Προβολή της Κω στην Ολλανδία και στο Volendam, μετά την Ουτρέχτη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

10
3417

Προβολή της Κω στην Ολλανδία και στο Volendam, μετά την Ουτρέχτη

 

Η πόλη Φόλενταμ (Volendam) αποτέλεσε το δεύτερο σταθμό προβολής της Κω στην Ολλανδία, μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσία της Κωακής αποστολής στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης «Vakantiebeurs 2023».

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, επικεφαλής της αποστολής του νησιού μας, σε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Φόλενταμ, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, είχε συνάντηση με την Δήμαρχο Lieke Sievers, την Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Τουρισμού & Εστίασης Angelique Bootsman και υπηρεσιακά στελέχη του ομώνυμου Δήμου, με στόχο την διεύρυνση των σχέσεων και την συνεργασία μεταξύ των δύο δήμων.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων στην φιλόξενη και φιλική για την Κω, πόλη της Β. Ολλανδίας, (η οποία διαθέτει παρόμοια ποιοτικά χαρακτηριστικά με το νησί μας και υποδέχεται κάθε χρόνο πάνω από 1 εκ. επισκέπτες) συμφώνησαν να συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό το προσεχές διάστημα οι επαφές και στο άμεσο μέλλον να δρομολογηθούν κοινές δράσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πόλη του Φόλενταμ διατηρεί ποδοσφαιρική ομάδα στην Α΄ εθνική κατηγορία της Ολλανδίας, με σημαντικό ρόλο στην τοπική κοινωνία.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμαρχος Κω και τα στελέχη του δήμου που τον συνόδευαν, επισκέφθηκαν τα γραφεία του ποδοσφαιρικού συλλόγου, συνομίλησαν με τους διοικούντες την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης και παρακολούθησαν όλοι μαζί τον νικηφόρο αγώνα της!

Αξιοσημείωτη στιγμή της βραδιάς, όταν ο διευθυντής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Φόλενταμ, δώρισε στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και στους επιχειρηματίες, επίσημους προσκεκλημένους του Δήμου Φόλενταμ, Αντώνη και Μηνά Χατζημιχαήλ, από μία επίσημη εμφάνιση του συλλόγου, με τυπωμένο στο μπροστινό μέρος της φανέλας το λογότυπο «WE LOVE KOS».

Επιπρόσθετα, μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο προπονητής της FC Volendam ανακοίνωσε επίσημα στους ποδοσφαιριστές, ότι θα μεταβούν άπαντες για διακοπές στην Κω, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους, στα τέλη Μαΐου!

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα σχολεία πλημμυρίζουν το νοσοκομείο άδειο από γιατρούς οι δρόμοι σε άθλια κατάσταση τα χωριά παρατημένα και αυτοί κάνουν διακοπές με τα λεφτά του δήμου

  2. Η διαφορά των 1 εκατομμυρίων επισκεπτών της πόλης Φόλενταμ

    μ αυτούς που φιλοξενούμε εμείς, είναι ότι αυτοί δεν φοράνε βραχιολάκια.
    Σε καμιάς πόλης τα αξιοθέατα στην συγκεκριμένη χώρα δεν βλέπεις τουρίστες με διαφορετικά χρώματα βραχιολάκια. Ακόμα και σε πόλεις με ιστορία όπως το Μάαστριχτ.
    Σε τι θέμα θα υπάρξει συνεργασία ακριβώς και ανταλλαγή εμπειριών?
    Οι δικές μας προτάσεις για Τουρισμό είναι τόσο διαφορετικές..απλά τις πουλάμε τσάμπα λόγω γειτονικών ανταγωνιστικών προορισμών.
    Μακάρι να μέναμε στο ήλιος- Greek salad και souvlaki απ αυτό που σήμερα προσφέρουμε τα δύο μεγαλύτερα νησιά.

  3. Το ένα λάθος μετά το άλλο τι έχετε πάθει, απευθείας αναθέσεις της πλάκας ταξίδια αναψυχής δεν υπάρχει περίπτωση να σας ξανάψηφισω το παρακανατε

  4. Αχάριστοι όλοι σας ότι και να κάνη ο δήμαρχος έχετε παράπονα αντί να πείτε ένα ευχαριστώ που προσπαθεί ο δήμαρχος μας για το καλύτερο του νησιού μας !ρε σεις των φάγατε των ανθρώπω, καλά είνε’ κάντε /////να ηρεμήσετε λιγάκι διότι σας βλέπω ,,,, Ότι είστε ,,,,,,,,,,,,,

  5. Επιτυχια να μιλησεις σε 14 πολιτες που τους βαλατε να καθισουν που ηταν εργαζομενοι σε παρακειμενα περιπτερα…το εμαθα και ανατριχιασα, αντι να βγαζατε δελτιο τυπου μιλησαμε με τον Χανς του ταδε tour operator, εσεις φωναξατε εργαζομενους απο διπλανα περιπτερα να κανετε την καλυψη χωρις ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ TOUR OPERATOR Δημαρχε κανε μας απολογισμο σε παρακαλω πολυ ποσο κοστισαν τα χαιλικια σας τι αποτελεσμα βγηκε με ποσους tour operators μιλησατε και τις προσδοκατε, εαν ησασταν στον ιδιωτικο τομεα ολοι θα ησασταν ανεργοι και απολυμενοι για κατασπαθιση χρηματος της εταιρειας, τετοιον Δημαρχο θελουμε με αποτελεσματικοτητα και αποδειξεις? μπορεις εχεις τα κοτσια Δημαρχε? ειδαλως παραιτησου αρκετα με τα χαιλικια σας οταν στο νησι δεν υπαρχουν γιατροι δρομοι φωτισμοι κτλ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ