Πολλή βροχή… Πλημμύρισαν οι δρόμοι στην Κω (ΒΙΝΤΕΟ)

11
10123

Χαρίκλεια Χριστοφή

Πολλή βροχή… Πλημμύρισαν οι δρόμοι στην Κω (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανίκανοι να διοικήσουν έναν δήμο… ειδικά το υπέροχο έργο στο γυμνάσιο είναι όλα τα λεφτά… ξεφτίλες…. Πλησιάζει η ώρα σας να πάτε σπίτια σας χωρίς διαβατήριο κιόλας ….

  2. Ναι φίλε μου να έρθει ο Κυρίτσης μετά να βγει να κάνεις τις μεγάλες τις εργαρες;Η μήπως περιμένεις την Ρούφα να διοικήσει το νησί με συμμαχίες;Ξυπνάτε ο Νικηταράς τουλάχιστον προσπαθεί ο άνθρωπος όπως μπορεί και ας τον πολεμάνε και από τα εσω ακόμα και δικά του στελέχη όπως ο Μιχαλάκης!Έπεσε και σε χρόνια κορονοιου και πάλι εκναε πράγματα!

    • Εσυ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου η μάλλον ζεις σε άλλο πλανήτη…. Που τα είδες που προσπαθεί ;;; Πες μου ένα καλό έργο που έκανε… ξεφτίλες όλοι είστε… ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ πλησιάζει

    • Τα πραγματικά σημαντικά έργα είναι ελάχιστα που ολοκληρώθηκαν.. Και όσα σημαντικά έπιασε να φτιάξει ή είναι προχειροδουλειά ή δεν έχουν τελειώσει καν. Ελπίζουμε σε νέο πρόσωπο φρέσκο όχι άλλο τα ίδια και τα ίδια

  3. Εάν ήμουν δημοτική αρχή θα ζητούσα από τις εταιρείες στις οποίες ανατέθηκαν τα έργα να διορθώσουν τις κακοτεχνίες τους.
    Ρήτρες δεν υπογράφονται στις αναθέσεις? Έρχεται ο κάθε εργολάβος κατασκευαστής κάνει όποια πρόχειρο δουλειά και μετά φεύγει κύριος?
    Έσκαψαν τους δρόμους για τις αποχετεύσεις,λακούβες παντού!
    Ανακατασκαυζουν ένα δρόμο λίμνη στην πρώτη νεροποντή!
    Δημιουργούν κόμβους,λάθος κλίσεις!
    Έλεος πια πληρώνουν οι πολίτες για έργα υποδομής αυτά είναι έργα καταστροφης

  4. Εάν ήμουν δημοτική αρχή θα ζητούσα από τις εταιρείες στις οποίες ανατέθηκαν τα έργα να διορθώσουν τις κακοτεχνίες τους.
    Ρήτρες δεν υπογράφονται στις αναθέσεις? Έρχεται ο κάθε εργολάβος κατασκευαστής κάνει όποια πρόχειρο δουλειά και μετά φεύγει κύριος?

  5. Ξεκινήστε τώρα Κυρίτσης -Νικηταρας για το ποιος φταίει.Εγω θα έλεγα και Καισερλης.Γιατι εδώ και 35 χρόνια ότι έργο γίνεται δεν γίνεται με μελέτη σε βάθος χρόνου.Γινετε γρήγορα για να παραδοθεί.Τα αποτελέσματα γνωστά,τα βλέπουμε.Η Κως έπρεπε να είναι πρότυπο λόγω εσόδων και διασύνδεσης.Δυστυχως ένα χωριό είναι: πού πλημμυρίζει, πέφτουν δέντρα, χωρίς οδικό φωτισμό , χωρίς πάρκινγκ, σχολεία πλημμυρίζουν και διώχνουν τους μαθητές εν ώρα καταιγίδας, χώρις θέρμανση, σταματώ για να μην πω τίποτα άλλο.Η καταστροφή της Κω έχει διαχρονικά ονοματεπώνυμο.. Δεν κάνω αντιπολίτευση, παράπονο μόνο…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ