ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Απίστευτες εικόνες από τη σημερινή νεροποντή στην Κάλυμνο

9
3726

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

😮😮😮😮😮

Geplaatst door Errikos Haircuts kalymnos op Dinsdag 26 juni 2018

Η  ξαφνική νεροποντή που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 ,λίγο μετά τις 9.00 το πρωί στην Πόθια Καλύμνου ,δημιούργησε αρκετά προβλήματα, αφού τα ορμητικά νερά πλημμύρισαν τους κεντρικούς  δρόμους της Πόθιας, τους οποίους μετέτρεψαν σε ποτάμια απροσπέλαστα σε πεζούς και οχήματα.

Σε αρκετά σημεία,  το ύψος του νερού έφτασε μέχρι τα πεζοδρόμια, μετακινώντας ακόμα και εμπορεύματα που ήταν τοποθετημένα μπροστά από τα καταστήματα.

Δείτε φωτογραφικό υλικό πατώντας εδώ

Δείτε video με πρωτόγνωρες εικόνες όπως καταγράφονται στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr  

Εικόνες από τη σημερινή νεροποντή στην Πόθια Καλύμνου που δημιούργησε αρκετά προβλήματα

Η  ξαφνική νεροποντή που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 ,λίγο μετά τις 9.00 το πρωί στην Πόθια Καλύμνου ,δημιούργησε αρκετά προβλήματα, αφού τα ορμητικά νερά πλημμύρισαν τους κεντρικούς  δρόμους της Πόθιας, του οποίους μετέτρεψαν σε ποτάμια απροσπέλαστα σε πεζούς και οχήματα.

Σε αρκετά σημεία το ύψος του νερού έφτασε μέχρι τα πεζοδρόμια, μετακινώντας ακόμα και εμπορεύματα που ήταν τοποθετημένα μπροστά από τα καταστήματα.

Ο φακός του kalymnos-news.gr  και ο Μάμας Χαραμαντάς κατέγραψαν απίστευτε εικόνες.

Παραθέτουμε κάποιες φωτογραφίες από τη σημερινή νεροποντή, ενώ θα ακολουθήσει σε επόμενη ανάρτηση ένα video με απίστευτες εικόνες.

 

Πηγή: kalymnos-news.gr

Η ξαφνική νεροποντή δημιούργησε προβλήματα, πλημμύρισαν τους κεντρικούς δρόμους της Πόθιας-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ. ΡΗΓΑΣ- Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ –ΧΡΟΝΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ /VIDEO-δηλώσεις στη Δημοτική τηλεόραση Κω:

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΨΙΛΟΒΡΑΧΗΚΑΝ.

  • Άλλοι σακάτηδες του πληκτρολογίου,τις πλημμύρες απ τα λασπόνερα των χειμάρρων

   τις βλέπουν ακίνδυνες και ονειρεύονται γόνδολες…αφού δεν κινδυνεύει η καύκα τους από υπερχείλιση βλακείας….όλα καλά ,όλα ανθηρά.

  • Ας μην ήταν ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ και ο ΜΑΡΑΓΚΌΣ που από χθες έκαναν λιτανεία και έσπρωχναν τα σύννεφα προς την Κάλυμνο και θα βλέπετε...

   Ευτυχώς γιατί οι βρώμικοι πάγκοι των ψαράδων και τα σκουπίδια της πόλης θα γέμιζαν το λιμάνι και θα έκλειναν οι τρύπες αξιοθέατο του σεισμού στον προβλήτα της ντροπής και της αδιαφορίας…

  • Μα τι ωραία η λογική σου....ψιλό- έγκυος,ψιλό απατημένος,ψιλο- βρεγμένος...

   …ψιλοβλάξ ,ψιλοκαμένος,ψιλοβαρεμένος

 2. Όταν μπαζώνεις ρέματα και χειμάρους,όταν τσιμεντοποιείς τα πάντα,όταν δεν κάνεις διευθέτηση των ομβρίων τότε να μην κλαίγεσαι.Η φύση είναι ανίκητη και σε περιμένει στην γωνία δεν της πας κόντρα γιατί πάντα θα είσαι χαμένος.

 3. Τέτοια νέρα δεν έχω ματαξαναδεί! Ευτυχώς είχα πρόχειρο το σκάφρανδρο μου, το έβαλα στο άψε σβήσε και με έσωσε η Παναγιά!

 4. Αυτό το φαινόμενο είναι το ίδιο εδώ και 60 χρόνια. Υπομονή στα επόμενα 100 θα βρεθεί η λύση και μετά τις απαραίτητες μελέτες και μέχρι την ολοκλήρωση του έργου (σε 400 χρόνια) δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα γιατί τότε λόγω λειψυδρίας ΔΕΝ θα βρέχει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ