Αντιμάχεια: Κλέβει τις εντυπώσεις το οικολογικό παγοδρόμιο, χωρίς πάγο και παντός καιρού

15
32483


Χαρίκλεια Χριστοφή

Αντιμάχεια: Κλέβει τις εντυπώσεις το οικολογικό παγοδρόμιο, στην περιοχή του παραδοσιακού μύλου, το οποίο λειτουργεί χωρίς πάγο και παντός καιρού… Έγινε πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους

Η τεχνολογία αυτή αναπτύχθηκε από εξειδικευμένους επιστήμονες και σε συνεργασία με κορυφαίους αθλητές για να εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα ολίσθησης, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο ατυχήματος ή τραυματισμού και την ίδια ακριβώς αίσθηση που έχει κάποιος που πατινάρει σε κανονικό πάγο. Φτιαγμένο από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, χωρίς τοξικές ουσίες και με λειτουργία χωρίς χρήση νερού ή ρεύματος, δίκαια κερδίζει τον τίτλο του οικολογικού παγοδρομίου.

Η ειδική του τεχνολογία εξασφαλίζει λειτουργία παντός καιρού…

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποσό ξεφτίλα ακόμα;;;; Βάλτε βρε και στην καρδαμαινα τραμπολίνο αφού πιάσατε τα χωρια.. θα φύγω εγώ τώρα με το παιδί μου από το κεντρο για να έρθω αντιμαχεια για ένα παγοδρόμιο της Πλακας.. αναρωτιέμαι ποσά λεφτά έδωσαν για ένα τέτοιο ξεφτιλίκη

    • Το ξευτιλικι γράφεται με τελικό γιώτα «ξευτιλίκι» όχι ξευτιλίκη διότι παραπέμπει σε όνομα γένους αρσενικού. Ο ξευτιλικης, του ξευτιλίκη κτλ.

  2. δηλαδή για να καταλάβω, μιλάμε για πίστα πατινάζ, σωστά???? Τι οικολογικο παγοδρόμιο και κολοκύθια….σαν οικολογικο πιτόγυρο χωρίς γύρο!!! Βρε τι ειστε εσεις βρε…..

    • Πόσο ακόμα θα υποτιμάτε και θα προσβάλετε τους κώους. Ευτυχώς τελειώνετεεεεε

  3. Λιγο πολύ όλοι έχουμε πάει εξωτερικό και αν δεν έχουμε πάει σίγουρα θα έχουμε δει εικόνες από Χριστούγεννα αλλού.
    Πόσο δύσκολο είναι να γινει κάτι αντίστοιχο στην Κω?
    Δεν υπήρξε καθόλου Χριστουγεννιάτικο πνεύμα.
    Χριστούγεννα δεν ειναι μόνο τα φωτάκια στους δρόμους.

  4. Πραγματικά κάποιοι δεν τρώγονται. Εμείς που δεν έχουμε λεφτά πάμε με τα παιδιά μας περάσαμε μια χαρά σε όλα και στη τσουλήθρα και Καρούζελ και πατιναζ . Τώρα εσείς που είστε υπεράνω και έχετε ιδέα πως ειναι τα κανονικά πηγαίνετε Αθηνες και δεν ξέρω γω να πληρώσετε να το ευχαριστηθείτε. Είμαι μαμά από οικογένεια με παιδιά και δουλεύει μόνο ο σύζυγός. Ξέρετε πόσο δύσκολα είναι. Καλό είναι να τα σκεφτόμαστε όλα.

  5. και καλά ο Δήμος και οι τοπικοί ξεφτίλες βαφτίζουν την πίστα πατινάζ σαν το 8ο απο τα θαύματα της αρχαιότητας!!!! Μια που η πίστα μπήκε στην Αντιμάχεια να πάνε οι αρχόντισσες να κανουν πατινάζ!!!!

  6. Ενας εγραψε ολα τα σχολια. Οση εμπαθεια και μιζερια και αν βγαζει, ενα ειναι το γεγονος!!! Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ, αλλαξε την πορεια του δημου. Δουλευει και το νησι προχωρα μπροστα. Αυτο το βλεπει ο καθε καλοπροαιρετος πολιτης. Η κοινωνια ηρεμησε, και σταματησαν οι βρισιες και τα κυνηγητα, του τυπου ***θα σε διαλυσω, σκουληκι θα σε λιωσω!!***

  7. οικολογικό παγοδρόμιο, μας δουλεύει η δημοτική αρχή !!!
    Τελικά δεν υπάρχει όριο στον πάτο !!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ