«Επιτέλους, ξεκίνησε η ανακατασκευή του ανοικτού γηπέδου μπάσκετ Ζηπαρίου»

6
4969

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να βάλετε και κάμερες ή φύλαξη γιατί με την αλητεία που κυκλοφορεί στο Ζηπάρι θα καταστραφεί σύντομα όπως και η παιδική χαρά που την έχουν ήδη διαλύσει και δεν έχουμε εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι πού να πάμε τα παιδιά μας.

    • Δυστυχώς έτσι είναι. Και είναι και 3,5 χρόνον η παιδική χαρά, γιατί να την ξανά φτιάξουν για να έχουν κάτι να χαλάνε οι πολιτισμένοι άνθρωποι;

  2. Τελικά τόσα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ ,ο καθένας στο τέλος θα έχει το δικό του ,οικογενειακό.Έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα στο νησί μας και μας μείνανε τα γήπεδα μιας και έχουμε τόσες ομάδες που πρωταγωνιστούν πανελλήνια.Άποκλειεται να υπάρχει άλλος μέρος με πληθυσμό 30000 το πολύ ,παγκοσμίως με Ολυμπιονίκες και ομάδες που πρωταγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο να έχει περισσότερα γήπεδα από εμάς.Όλα αυτά επειδή όσοι είναι κοντά στο δήμαρχο του λένε ότι έτσι θα ξαναβγεί.Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει ο αθλητισμός ,το νησί έχει ένα πολύ καλό γήπεδο ποδοσφαίρου,βελτιώστε το.Ένα κλειστό που θέλει βελτίωση και…επιτέλους μια πισίνα .Αυτό κάντε να λέτε ότι κάνατε κάτι και όχι ρουσφέτια σε κάποιους για τα παιδιά τους μέχρι να μεγαλώσουν και τις επιχειρήσεις κάποιων άλλων.

  3. Το που καπηλεύεται το άθλημα, δεν ήθελε ποτέ το ζηπάρι ψηλά… δείτε τόσα χρόνια ποιοι είναι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ