Μ. Γιωργαλλής για αντικατάσταση τάπητα γηπέδου Ζηπαρίου: Ζητάμε συγγνώμη και λίγη υπομονή | Το γήπεδο μας θα είναι και πάλι σε πλήρη λειτουργία

19
8000

ΕΝΑΡΞΗ   ΕΡΓΑΣΙΩΝ     ΣΤΟ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ  ΓΗΠΕΔΟ  ΖΗΠΑΡΙΟΥ

Σήμερα  Τρίτη  15/11/22 ξεκίνησαν  οι  εργασίες   για την Αντικατάσταση   πλαστικού  τάπητα  στο γήπεδο  Ζηπαρίου .

Ενημερώνουμε   της συνδημότισσες  και  συνδημότες ,   την  σχολική  κοινότητα  Δημοτικό  σχολειό , Γυμνάσιο –  Λύκειο  Ζηπαριου –  Παιδικού  σταθμού-Νηπιαγωγεία  Α και Β   ότι  κατά την  περίοδο  των εργασιών  Απαγορεύεται    αυστηρά  η αθλητική   δραστηριότητα    εντός και  περιμετρικά  του  γηπέδου  για  λόγους   ασφάλειας .   Παρακαλούμε   την απομάκρυνση  των μικρών  παιδιών  και από τους γονείς     καθώς   μηχανήματα  έργου  θα βρίσκονται   εντός  γηπέδου   και  περιμετρικά  των  παράλληλων   δρόμων.

Ζητάμε  συγγνώμη  και  λίγο    υπομονή   όπου  το  γήπεδο  μας   θα είναι και  πάλι  σε  πλήρη λειτουργία  .

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ   ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ    ΜΙΧΑΗΛ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΑΜΑΤΑ,,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ..ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ…ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ…ΑΠΛΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ…

  2. Ο κοψιμιος εμφανίστηκε επιτέλους στο χωριό του!! Θαύμα θαύμα.. Πρόεδρε τις καρδιάς μας αγαπημένε μας Μιχάλη τους πονάει ακόμα και δέν το πιστεύουν ότι συνεχίζεις να είσαι παρόν παντού δίπλα στον πολίτη. Τα υπόλοιπα στις κάλπες.

  3. Σταματήστε να κραζετε τον άνθρωπο όπου τον έχω δει πολλές φορές να κόβει χόρτα και να βοηθάει κατοίκους στο Ασφενδιού μας ζαλισατε ξατε με την Κακια σας

    • Για τα χόρτα όπως λες καλός είναι! Αλλά τώρα ούτε με αυτά ασχολείται πλέον! Τα συμφέροντα βλέπεις! Τα προσωπικά!

  4. μιχαλακι τι δουλεια εχεις εσυ? αφου απουσιαζεις απο παντου!! τωρα που βλεπεις το ενα εργο μετα το αλλο, καιγεσαι?
    και που εισαι ακομα. ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ θα ειναι δημαρχος για ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

  5. Τι δουλειά έχει με το γήπεδο ο Μιχάλης ? Οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου το εκτελούν..όπως και τις ασφαλτοστρώσεις στο δήμο δικαίου τα πεζοδρόμια το γεφύρι το νέο δίκτυο ύδρευσης ανάπλαση στον Τιγκάκι πλατεια και ακόμα πολλά … Απαντά μου εδώ Μιχάλη τελικά γίνονται έργα η όχι γιατί μόλις σου ανέφερα κοντά στα 2,5 εκατομμύρια σε εξέλιξη… Είναι έτσι η δεν είναι η θα βγάλεις καμία ανακοίνωση πάλι δεν κάνει τπτ ο δήμαρχος ? Χατε περιμένω απάντηση

  6. ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΕΝΔΙΑΝΟΥΣ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ,ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΗ ΚΑΝΗ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΥΜΗΘΕΙΚΑΤΕ ΤΟ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    • Θα τρέμουν τα κόκκαλα του αείμνηστου με αυτά που λες!! Ντροπή μόνο αυτό έχω να πω!! Το εάν κάποιος έχει παράξει έργο άστο να το κρίνουν οι δημότες!!

  7. Ότι και να κάνει ο κοψιμιος το μεγαλύτερο μαύρο θα το φάει στο Ασφενδιου. Μιχάλη κράτα γερά, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

    • Μην τα λες έτσι αυτά και θα πάθουμε ασφυξία από το γέλιο!! Για αστροπελέκι κάνει!

  8. Μονο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΠΑΡΒΕΡΗΣ για το ασφενδιου κανενας αλλος!!! Ένα νέο παλικαρι που αγαπάει τον τόπο του και το δείχνει με πράξεις!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ