Γ. Κίτσης: Συγχαρητήρια στους Κ. Χόνδρο και Χ. Ναβροζίδη με αφορμή την άφιξη του κρυαζιεροπλοίου Seven Seas Explorer

14
6258
Γ.ΚΙΤΣΗΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΟΥΣ   ΧΟΝΔΡΟ  ΚΩ/ΝΟ  ΚΩ  ΚΑΙ  ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΟΥ ΔΛΤ ΚΩ
ΚΩΣ.3/11/2022. ΑΦΙΞΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ. 50  ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΠΡOΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ  80  ΣΥΝΟΛΙΚΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΟΥΣ   ΧΟΝΔΡΟ  ΚΩ/ΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΡΙΝΑΣ  ΚΩ  ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ  ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΩ  ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2023 ΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ 120. ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ  ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΟ  2014  79  ΤΟ 2015  41   ΤΟ  2016  41  ΤΟ 2017  16   ΤΟ 2018  10  ΤΟ 2019  24  ΤΟ  2020  1  ΤΟ 2021  4  ΤΟ  2022  80.

ΒΙΝΤΕΟ: Μιχάλης Χατζηθέμελης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

    • γιατι εργαζοντε αδιακοπα για το μελλον του νησιου μας.Προχωρατε και ο κοσμος θα σας ανταμιψει με την ψηφο του.

      • Να το πεις στους ίδιους ότι δουλεύουν γιατί δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.Στον αυτόματο είναι το νησί και θα είναι μέχρι τον Οκτώβριο που θα πάνε σπίτια τους.

        • ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΦΟΝΔΥΛΙ.ΤΟ 90% ΦΤΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΠΟΥΑΔΕΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ.

        • Εσυ που απαντας στην Μιραντα…Πες της Δημαρχαρας σου τοτε οτι δεν χρειαζεται να γινουν εκλογες!
          Ουτε ο ΚΙΜ να ηταν….
          Η κουνια που σας κουναγε φταιει …..αλλα και ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ που σας εταξε και τρωτε…..
          99%….. θα παρει…….ΦΟΡΑ……. …….

        • Κοκοβιε το σιγουρο ειναι οτι τον Οκτωβριο που εννοεις το νησι..θα ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ η μονη περιοδος που θα μεινει..θα ειναι η δικη σου!!!!

  1. Σ////////…. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το λιμάνι να αράζουν κρουαζιερόπλοια και δεν έκαναν τίποτα γιαυτο τρομπέτες 🎺

  2. Τελικά θα σε βάλουν υποψήφιο;Τι ακριβώς έκαναν και ήρθαν τα κρουαζιερόπλοια έχει καταλάβει κανείς;Οι ίδιοι το έχουν καταλάβει;

  3. Κ Κιτση έχετε καταλάβει ότι αφού τα κάνουν όλα τέλεια και ο δήμαρχος είναι Αρίστος και έχετε πάντα ένα μπράβο για τη δημοτική αρχή, εσείς δεν χρειάζεστε;Τι να σας κάνουν;να χαλάσετε το τέλειο;Να βγει από την ομάδα κάποιος Αξιος για να μπήκε;Άδικο δεν είναι;Όσο για τους σχολιασμούς σας εδώ μένουμε και ζούμε όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα τι μας το λέτε;Στραβοί είμαστε;Σοβαρευτητε .

  4. Ειλικρινα κ.Κιτση για ποιο λογο τους δινεται συγχαρητηρια ο ενας ειναι στο ΔΛΤ και ελεγχει τα εργα των λιμενων του νησιου, ο αλλος ειναι στην μαρινα της Κω και ελεγχει τα της μαρινας της Κω.
    Τα συγχαρητηρια εαν (ελεγχεται να δοθουν) θα ηταν να δοθουν στον tour operator που επεισε την εταιρεια κρουαζιερας να βαλει την πινεζα της στην Κω που τοσα χρονια δεν εκανε ποτε σταθμο ανεφοδιασμου για την κρουαζιερα οπως αλλα μικροτερα λιμανια αλλα το επραξαν και κονομανε τρελα, ενω η Κως αδιαφορη στον αυτοματο πιλοτο ως συνηθως.

  5. Ξερετε οτι δεν υπαρχουν υποδομες φορτωσης καυσιμων για τετοια μεγεθη σκαφων? γενικων προμηθειων τροφιμα χημικα κτλ? νερου το ποιο απλο δεν υπαρχει παροχη ικανη να τροφοδοτηση ουτε τις αναγκες για 20 καμπινες ποσο μαλλον δε ολοκληρου του πλοιου !!!!
    Εαν ειχαμε σταθμους ανεφοδιασμου τοτε να δινατε συγχαρητηρια εφοσον τα εκαναν επι διοικησεως τους και οι 2 αναφερομενοι και να τους ψηφιζαμε μεχρι τα γεραματα τους.
    Αντι για συγχαρητηρια χαμηλα την μπαλα και οχι σανο παρακαλω, χανεται και εσεις την αξιοπιστια σας και εκθετετε και τα 2 αξια μεν στελεχη που πραγματικα ομως δεν κανουν τιποτα γιατι απλως δεν ειναι στις αρμοδιοτητες τους απλα και ταπεινα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ