Οι Αγιασμοί για τη νέα χρονιά στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Αγ.Μαρίνας & Αβέρωφ

1
4299


Σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα τελέστηκε σήμερα ο Αγιασμός στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αγίας Μαρίνας πόλεως Κω από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, κ.κ Ναθαναήλ, παρουσία του Δημάρχου, Θεοδόση Νικηταρά.
Παρόντες ήταν, επίσης, ο πρόεδρος ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και η υπεύθυνη των Παιδικών Σταθμών, Κατερίνα Χατζηθωμά.
Η διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού Αγ. Μαρίνας, Άννα Οικονομίδη, στο σύντομο χαιρετισμό της, ευχήθηκε μια καλή σχολικη χρονιά για όλους ενώ ο Δήμαρχος, από τη μεριά του, συνεχάρη τις δασκάλες και το λοιπό προσωπικού του Σταθμού για τον άριστο τρόπο με τον οποίο επιτελούν το έργο τους.

πηγή: https://www.kostv.gr

Ο Αγιασμός για τη σχολική χρονιά 2022-2023, για τους μαθητές του Παιδικού Σταθμού Αβέρωφ

Ο Αγιασμός του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αβέρωφ τελέστηκε χθες τα πρωί, με την παρουσία του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, της υπεύθυνης της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών και μέλος του ΔΟΠΑΒΣ, Κατερίνας Χατζηθωμά, των γονέων και φυσικά των μικρών μαθητών του σχολείου.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ Ναθαναήλ, ενώ η Διευθύντρια Μυρσίνη Χατζηλιαμή θέλησε να ευχαριστήσει το δήμο Κω και ιδιαίτεα τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, ενώ παράλληλα προέτρεψε τους παρευρισκόμενους, να γεμίσουν τη σκάλα των ευχών που δημιούργησαν τα παιδιά με τις δασκάλες τους, με όμορφα λόγια βγαλμένα μέσα από την καρδιά!

πηγή: https://www.kostv.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλοί οι αγιασμοί αλλά να κοιτάτε να λύνετε και κανένα πρόβλημα … σχολεία με τεράστια προβλήματα που τα γνωρίζετε και δεν κάνετε τίποτα … κινδυνεύουν ζωές παιδιών και καθηγητών … τεράστιοι φάκελοι με έγγραφα που σας έχουν σταλεί και εσείς σφυρίζετε αδιάφορα .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ