Αγιασμός στο Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Κω: Με ακόμα περισσότερους μαθητές από πέρσι, χαμόγελα αλλά και ζητήματα προς επίλυση…

2
9435


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με φανερά πλέον τα χαμόγελα των μαθητριών και των μαθητών χωρίς τις μάσκες η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε απόψε με τον Αγιασμό από τον Σεβασμιώτατο με αισιοδοξία και όρεξη για μάθηση και πρόοδο.

Με ακόμα περισσότερους μαθητές από πέρσι που επίσης είχε παρατηρηθεί αξιοσημείωτη αύξηση μετά από την μεταφορά του σχολείου από το Πυλί στην Κω αλλά και με κάποια επιπλέον προβλήματα τα οποία ζητούν επίλυση.

Όπως τόνισε στην ομιλία του (τα αναφέρει και στην μικρή δήλωσή του σε μας) ο νέος Διευθυντής του σχολείου κ. Σωτήρης Παλάσκας πρόκειται για ζητήματα που άπτονται της εσπερινής λειτουργίας του σχολείου, έχοντας ήδη ενημερώσει εγγράφως την Σχολική επιτροπή ευελπιστώντας για την επίλυσή τους.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ συμπαραστατούμενος από τον Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο και τον π. Αναστάσιο Τσουκνιά, παρουσία του δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά, της εκπροσώπου της Περιφέρειας Ευρυδίκης Νάκη, της Προέδρου του ΔΣ Διονυσίας Τελλή, της Αντιδημάρχου γεωργίας Κασσιώτη, μαθητριών, μαθητών και εκπαιδευτικών.

Καλή σχολική χρονιά!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ