ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Συνταξιοδοτείται ο Αλέκος Νομικός υπάλληλος συντήρησης στο γήπεδο Πυλίου

3
1873

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Ο κύριος Αλέκος Νομικός υπάλληλος της υπηρεσίας πρασίνου και υπεύθυνος συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού Γηπέδου Πυλίου συνταξιοδοτείται

Ο κύριος Αλέκος Νομικός είναι υπάλληλος για 27 έτη στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου της Κω είναι ο άνθρωπος που για τα τελευταία οκτώ χρόνια φροντίζει τον αγωνιστικό φυσικό χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Πυλίου. Αυτό το χρονικό διάστημα λόγω απουσίας συναδέλφου πραγματοποιεί καθημερινά τις εργασίες κοπής χόρτου και στα τρία δημοτικά γήπεδα που έχουν φυσικό χλοοτάπητα, στο δημοτικό Γηπέδο Πυλίου και στα στάδια ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ και ΦΙΛΙΝΟΣ.

Ο κύριος Αλέκος σε λίγους μήνες θα βγει στη σύνταξη και όπως είναι φυσικό τα συναισθήματα του είναι ανάμεικτα. Χαρά γιατί θα έχει περισσότερο χρόνο να περνάει με τα παιδιά και τα εγγόνια του και λύπη γιατί θα φύγει από τα γήπεδα ποδοσφαίρου στα οποία εκτός από την εργασία που έχει προσφέρει προκειμένου να τα συντηρεί έχει αναπτύξει ανθρώπινες σχέσεις με όλους τους δημάρχους, προέδρους κοινοτήτων, αθλητικούς παράγοντες ,ποδοσφαιριστές και φιλάθλους.

Τα τρία τελευταία χρόνια η συνεργασία του με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κύριο Παναγιώτη Χατζηχριστοφή καθώς και με τους συναδέλφους στα άλλα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου είναι εξαιρετική.

Εμείς οι συνάδελφοι του, θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την προσφορά του και να του ευχηθούμε όπως και σε όλους τους συναδέλφους μας που βγήκαν και θα βγουν στην σύνταξη να είναι πάντα υγιέστατοι και να χαίρονται την κάθε στιγμή με τις οικογένειες τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια για το ρεπορτάζ καλέ μου φίλε και συνάδελφε Στέργο. Καλή σύνταξη και πάνω από όλα υγεία στον συνάδελφο Αλέκο Νομικό.
    Αδειάζει ο δήμος μάς από ανθρώπους που έχουν μεγάλη εργασιακή εμπειρία και δυστυχώς δεν υπάρχει αναπλήρωση των κενών θέσεων με αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια ο άλλοτε ισχυρός δήμος της Κω δεν θα μπορεί να προσφέρει τίποτα στον δημότη. Όλα θα ιδιωτικοποιηθούν…..

    • Οι σχολικές μονάδες που έφτιαξαν ιδιώτες έπαθαν φοβερές ζημιές πχ. 2ο ΓΕΛ ΚΩ.
      ΤΟ 4ο Δημοτικό σχολείο που έφτιαξαν οι εργαζόμενοι του Δήμου της Κω και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το λύκειο….δεν έπαθε απολύτως τίποτα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ