Τουρισμός: Η Γερμανία βάζει Ελλάδα, Ολλανδία και τμήματα της Δανίας στις περιοχές κινδύνου λόγω covid

0
1578

Η απόφαση οφείλεται στην εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού – Προειδοποίηση προς τους Γερμανούς τουρίστες που θέλουν να ταξιδέψουν

Στις περιοχές κινδύνου θα εντάξει η γερμανική κυβέρνηση από την Κυριακή την Ελλάδα, την Ολλανδία και τμήματα της Δανίας λαμβάνοντας υπόψη την εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων της νόσου Covid.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επιδημιολογικού ινστιτούτου Robert Κoch, λόγω της της απότομης αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων του κορωνοιού, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας θα συμπεριλάβει τη χώρα μας, την Ολλανδία και τμήματα της Δανίας στις «περιοχές κινδύνου».

Η ανακοίνωση του «Robert Koch Institute» σημαίνει ότι το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τους τουρίστες που θέλουν να ταξιδέψουν στις χώρες αυτές ότι τα κρούσματα του κορωνοιού είναι αυξημένα.

Για την Ολλανδία και την πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη,

αυτό έχει επίσης πρακτικές συνέπειες: Όποιος εισέλθει στη Γερμανία δια ξηράς αι δεν έχει εμβολιαστεί ή νοσήσει από κορωνοιό, θα υποχρεούται να υποβληθεί εκ νέου σε τεστ Covid.

Ελλάδα και Ολλανδία, δύο δημοφιλείς προορισμοί διακοπών για τους Γερμανούς περιλαμβάνονται από την Κυριακή στη λίστα κινδύνου, σχολιάζει το γερμανικό δίκτυο n-tv.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ