Χ. Τσατσαρώνης με αφορμή τη συνέντευξη Γ. Κοκαλάκη στον ‘Έκφραση 97: Φτάνει πια όχι άλλο κάρβουνο…

21
1534

Φτάνει  πια  όχι άλλο κάρβουνο…

Με αφορμή την συνέντευξη  που έδωσε ο Κος Κοκαλάκης Γεώργιος Πρόεδρος ΔΚ Κεφάλου στον Σταθμό σας (Έκφραση 97) θα παρακαλούσα να διαβάσετε την δική μου θέση και να την προωθήσετε με τον ίδιο τρόπο στα ΜΜΕ.

Ευχαριστώ.

 

Κε Κοκαλάκη  ,

σε απάντηση αυτών που αναφέρεστε  στην συνέντευξή σας ,

 

-σας ενημερώνω ότι έχετε δώσει συνεντεύξεις στο kostv  επανειλημμένα  και εσείς και όλοι οι υπόλοιποι Πρόεδροι των χωριών μας  ,όχι μόνο με κάλεσμα δικό σας αλλά με δική μας πρωτοβουλία ,για την ανάδειξη των προβλημάτων  των κοινοτήτων μας στα πλαίσια της δουλειάς μας φυσικά και χωρίς διακρίσεις και χωρίς παράπονα.

-Εδώ θα ήθελα να επισημάνω ότι το kostv δεν χρειάζεται να ενημερώσει τον Πρόεδρο του χωριού όποτε αποφασίσει να αναδείξει κάποιο θέμα των κοινοτήτων μας.

-Προσθέτω δε ,για ενημέρωσή σας, πως τα μικρόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο κλείνουν με εντολή μόνο του Προέδρου που είναι και ο υπεύθυνος για την διαδικασία.

-Επίσης σας υπενθυμίζω ότι πολλοί έχουν προσπαθήσει να χαλιναγωγήσουν το μέσο κατά καιρούς αλλά  η ελεύθερη δημοσιογραφία βρίσκει πάντα τον δρόμο της.

-Αφήστε το δημοτικό μέσο ήσυχο, αρκετό κακό έχετε κάνει και στο μέσο και στους εργαζόμενους του, έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη.

-Δεν έχουμε πια κλειστούς διακόπτες ,απολυμένους εργαζόμενους καταστροφή μηχανημάτων, καταστροφή  όλου του αρχειακού υλικού  και λίστες απαγορευμένων προσώπων που μπορούν να βγουν στο κανάλι.

Εργαζόμενος στο kostv

Τσατσαρώνης Χαράλαμπος

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ.
    ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ Η ΚΕΦΑΛΟΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΙ ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ. ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΡΑΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΛΑΖΟΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

  2. Βρε Χαράλαμπε πες δημόσια ποσα επερνες μισθό τοτε ? …….Και οταν σας έλεγαν πηγενετε βρειτε διαφημίσεις λέγατε σιγα τωρα μην τρέχουμε. Εγω ομως σας πλήρωνα με παχυλούς μισθούς ξέχασες ε δε πειράζει καλα είσαι τωρα εκεί υπάλληλος αφού δε σε εκανε διευθυντή ο επόμενος.

  3. ΑΣΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ο………………
    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.

  4. Κύριε Τσατσαρώνη είναι ……Αυτοι νομίζουν ότι η δημαρχεια τους ανήκει.Χαθηκαν τα πάντα την πενταετία τους.Ολοι τους έγιναν πλούσιοι.Οι γνωρίζουν που ……….Περισσοτεροι………. με το συμβουλικη τους,σώθηκαν.Μπαμπη το νησί βωα για το τι συνεβηκε την ψευτοπενταετια τους.Χρεωσανε τον δήμο για να ………οι απερχομενοι.Βλεπε δηρας,δευακ,μαρινα,και πάει λέγοντας.Θα τους ξεσκισει ο κόσμος στις επομενες.ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΤΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΜΙΝΑΡΙΑ.

  5. Αυτά είναι κύριε τσαρσαρωνη.Χασανε τα αυγα(μαιδια)χάσανε και τα καλαθια τα(μυαλα)τους.Να γιατί θέλουν την δημαρχεια.Να πληρώνουν οι πολίτες τις βενζίνες τους,και να χρησιμοποιούν τα συτοκινητα των κωων πολιτων για τα σεμφεροντα τους.Η επικεφαλιδα μου τα εννοει ολα.

  6. Αυτό που κάνετε Γιώργο είναι ντροπή.Εχουν δίκιο οι τωρινοι για ότι μας προσάπτουν.Καθημερινα ακούγετε Γιώργο ότι αυτά που γινόντουσαν επί θητείας μας είναι αληθιες.Ντρεπομε να τα αναφερώ.Ειμαι ο μόνος που δεν πήρα τίποτα επί θητείας σας.Να μάθουμε να βλέπουμε την αλήθεια κατάματα.

  7. 1)Πόσα λεφτά σας πληρώνουν οι Κώοι ;;;
    2) Το μέσο του Κιμ Γιογκ Ουν…
    Είμαστε σε αναμονή να σας ακούσουμε και απο τα ηχεία!!
    3) Η Μαρία πιυ είναι;;;

  8. Ακόμα τους πληρονουμε αυτούς………………………………………….Οι ψήφοι τους πιάνονται 10πλασιοι Νικηταρά;

  9. Μίλησαν όλοι …………………ηρεμήστε Κε και ευχαριστηθείτε τα χρήματα που σας πληρώνει ο κωακός λαός με τις τεράστιες επιδοτήσεις …άντε πια

    • ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΗΡΑΣ.ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΟΥ ΦΑΚΙΣΤΑ ΣΟΥ,ΠΟΣΑ ….ΒΩΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ …………….ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ.

  10. Απαράδεχτη πολιτική παρέμβαση ενός στελέχους δημοτικής επιχείρησης!!! Και μπορεί η προσέγγιση του θέματος από τον Κυριτση να ήταν λάθος και κόστισε σε αυτόν πολιτικά και ίσως στο δήμο οικονομικά αλλά …,,, τώρα τι ;;;;; Συμπεριφορές όπως του κυρίου Τσατσαρώνη με κάνουν να πιστεύω ότι ο Κυριτσης είχε δίκιο !!!

  11. οταν βγαινει ο κοκκαλακης , ο κολαουζος του πρωην, γελουν και οι πετρες…
    παραμονες των εκλογων και δεν αναβαν ολες οι λαμπες της κεφαλου. εγκαταλειψη πεντε χρονια.
    αυτα δεν τα ξεχναμε!!!

  12. Κύριε έχετε μεγάλο θρασσος τελικά να ανεβάζετε και αθρο.Ο κόσμος έχει ξυπνήσει καντε την πάπια ………..σας πληρώνουμε και ζητε στη πλάτη μας.Λίγο σεβασμός.

  13. Σιχαμερά φασιστοειδή , αν έχετε αρχ@@@@ βγείτε με τα ονόματα σας και γράψτε.
    10 μα@@@@ έχετε μείνει πια που βρομίζετε τον τόπο.
    Σε όλα τα δικαστήρια χάσατε παταγωδώς, και βέβαια μυαλό δεν βάζετε γιατί είστε αυτά τα φασιστοειδή που είστε και εξακολουθητε να πιστεύετε ότι μόνο εσείς Η Κυριτοφυλη είστε οι ικανοί και οι άριστοι.
    α σιχτιρ

  14. Υπάρχει έστω ένας Κεφαλιανος που να βλέπει έργα και βελτίωση σε σχέση με το παρελθον; είτε είστε άρρωστοι είτε πληρωμένοι !
    Φτάνει πια! Ελάτε Κεφαλο να δείτε πως είναι! Ντροπή σας! Όσον αφορά την δημοτική τηλεόραση παντα ήταν για τους ημετέρου καθ το χάλι συνεχίζεται κύριε τσατσαρωνη. Αλήθεια αν είχατε δική σας επιχείρηση και έμπαινε μέσα κάθε μήνα αθα την κρατουσατε; και πες τε μου πότε παίξατε κάτι εναντίον της δημοτικής αρχής. ; οεο; Ντροπή σας , ψευτο επαναστάτες

  15. Αν εσύ είσαι Κεφαλιανος, άλλο τόσο εγώ είμαι αστροναύτης! Ψεύτικα φερεφωνα μην ξεβρακωνεστε άλλο. Σας πήραν χαμπάρι!

  16. Αληθεια θα έρθουν στις επόμενες εκλογες για ψήφο οι προύχοντες της νυν δημοτικής αρχής;
    Απορία

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ